Hlavní obsah

Wilder vs. Fury! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Stoprocentní bilanci v ringu pokazil Američanovi Deontayemu Wilderovi až britský boxer Tyson Fury, když vzájemný střet ze začátku předloňského prosince skončil remízou. Nyní čeká oba borce odveta. Udrží čtyřiatřicetiletý Wilder, jenž se pyšní 41 K.O., neporazitelnost a pás pro úřadujícího šampiona těžké váhy? Vsaďte si a rozlouskněte tuto tajenku! V průběhu ostře sledovaného klání pak využijte akčních live sázek. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Wilder vs. Fury! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

První vzájemný souboj vítěze neměl. Trojice sudích v Los Angeles nakonec rozhodla o remíze. Oba dva si tak udrželi neporazitelnost. Favoritem byl podle bookmakerů Američan. Především proto, že Fury se vracel po dlouhé přestávce a jeho forma byla velkou neznámou. Naposledy úspěšně bojoval s Vladimirem Kličkem. Wilderovi zase příliš nepomohlo, že si nedlouho před první bitvou zlomil ruku, což mu dost narušilo přípravu. Vsaďte si na souboj těžkých vah a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Slavit bude Wilder

„Fury má delší dosah a je pohyblivější. Téměř dokonale toho umí využít k narušení hry soupeře. Nicméně před prvním zápasem si Wilder zlomil ruku v přípravném kempu, a i tak Furymu zhasl světla. Předpokládám, že Gypsy King bude bodovat, ale dřív nebo později Bronze Bomber dostojí své přezdívce a bude po zápase. Pro Wildera byl minulý střet zklamáním, pro Furyho návratem na výsluní. Proto si myslím, že Wilder bude hladovější. Výsledek může ohrozit pouze Furyho nesmrtelnost,“ uvádí v analýze LukassoCZ.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.