Hlavní obsah

Derby „S“: Kdo zabere? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Vstup do jarní části elitní české fotbalové soutěže vedoucí Slavii ani Spartě nevyšel. Spíše naopak. Sešívaní ztratili ze svého šestnáctibodového náskoku na Plzeň už bodů šest, Letenští pak po zimní pauze urvali jen jeden z možných devíti, když o víkendu remizovali se Zlínem 2:2. Nyní si to obě pražská „S“ rozdají mezi sebou. Na podzim se radovala Slavia 3:0, přidá tým kouče Jindřicha Trpišovského další vítězství? Vsaďte si a sledujte všechny duely elitní české soutěže živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Derby „S“: Kdo zabere? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Sešívaní drželi po první části ročníku ligovou neporazitelnost. O tu ale přišli hned na úvod jara, když překvapivě nestačili na Bohemians. Poté si sice poradili s Opavou, ale následně rupli na Slovácku 0:2. A Sparta? Ta začala druhou část sezony šokem, když doma nestačila na Liberec. Klubová reakce na sebe nenechala dlouho čekat a trenéra Václava Jílka nahradil u kormidla Václav Kotal. Ale ani to Pražanům nepomohlo a z Hané odjížděli rovněž s prázdnou. Výsledkově krapet lepší to bylo se Zlínem, ale ani remíza 2:2 příliš radosti nepřinesla. Kdo ovládne derby? Vsaďte si a sledujte derby živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Kdo urve 2. místo?

„Slavia přes zimu sice oslabila, ale ne tolik, aby nedokázala vyhrát ligu. Sešívaní však mají problém s proměňováním šancí, na což doplatili v obou venkovních zápasech v tomto kalendářním roce. V podání Dočkala a spol. to také není žádná velká sláva. V derby věřím více červenobílým,“ uvádí v analýze 12ivanivan11

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.