Hlavní obsah

Vystraší kohouti Schicka a spol.? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Top klubová fotbalová soutěž světa má na programu odvetné osmifinálové zápasy. V úterý si to o postup rozdají Lipsko s Tottenhamem a Valencia s Bergamem. Kdo se dostane do další fáze play off? Nejlepší výchozí pozicí disponuje italský pohárový zástupce, který v úvodním mači porazil španělské mužstvo přesvědčivě 4:1. Cestu do čtvrtfinále tak má celkem uhlazenou. Co myslíte, sejme Atalanta netopýry i podruhé? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Vystraší kohouti Schicka a spol.? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Větší drama se očekává v Německu. Lipsko v útoku s českým reprezentantem Patrickem Schickem, které v Bundeslize útočí na titul, vybojovalo na hřišti Tottenhamu těsný triumf 1:0. V tomto případě je tudíž vše otevřené… Na druhou stranu, co se formy týká, tak zatímco býci doma neprohráli od loňského října, finalista LM z roku 2019 táhne čtyřdílnou sérii porážek. Bude Mourinhova londýnská parta opět smutná? O tom rozhodněte na tiketech, vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Kohouti se nevzdají!

"Půjdu proti proudu. Sázím na postup Spurs s pořádným kurzem 4,62. V LM není žádná tutovka, není to liga, tady se hraje o prestiž, hodně peněz, nejcennější pohár. Každý tým chce uspět… A i když se mu třeba v domácí soutěži nedaří, může mu to šlapat jinde. Hlavní silou kohoutů jsou přitom zkušenosti, loni byli ve finále. A pořád si také myslím, že Premier League je nejtěžší liga na světě," hlásí ve své analýze tipér nitram10. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.