Hlavní obsah

Nevšední tipy za půl mega!

Epidemie koronaviru si nevybírá, přerušila nebo zcela ukončila už mnoho více či méně prestižních lig a turnajů. Jenže… Ne všechny! Stále se hraje například v Bělorusku, konají se MMA akce a naplno samozřejmě frčí esporty. Jinak řečeno, svět sázek se nezastavil. Běží dál! Ba co víc – i v této nelehké době lze slavit nemalé výhry, o čemž nás nedávno přesvědčil tipér sejkora4, který shrábl 511 500 Kč. Necháte se inspirovat jeho tiketem? Založte si účet u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Nevšední tipy za půl mega!

Článek

Sejkora4 se s přerušenými elitními fotbalovými ligami popasoval velmi dobře. Svoji úspěšnou akovku sestavil z přátelských zápasů mezi týmy ze spodních pater švédských soutěží (4. a nižší) a burundské ligy. Tipér tak i v aktuální omezenější nabídce našel (a hlavně trefil) sázkové příležitosti s hodně slušnými kurzy. Paráda, co říkáte?

Třeba triumf hostujícího Dynamiku v utkání 26. kola zmíněné burundské Primus League měl hodnotu 3,84! Mimochodem, krach Olympiku vlastně ani nebyl až takovým překvapením – jen „potvrdil“, že se mu v poslední době doma moc nedaří, padl tam počtvrté v řadě.

Zkusíte si vsadit na duely exotického charakteru také?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.