Hlavní obsah

Česká špička proti viru! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Charitativní projekty na podporu boje proti koronaviru stále přibývají a esporty jsou vzhledem k možnému online zápolení pro tento účel ideální. Ve čtvrtek se uskuteční Entropiq Charity Fifa Cup. Veškerý výtěžek, který bude minimálně 100 tisíc korun, poputuje na nákup plicních ventilátorů pro FN Na Bulovce. A na koho se můžete těšit? V turnaji, jehož hlavním partnerem je Nadace Tipsport, se představí absolutní česká špička! Vsaďte si a sledujte napínavé duely v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Česká špička proti viru! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Do boje proti pandemii se můžete zapojit i vy, stačí přispět přímo na Twitchi přes vložené tlačítko Donate. A jak bude celý turnaj, který pořádá nový profesionální tým s velkými ambicemi Entropiq, v populárním titulu FIFA 20 probíhat? Vsaďte si na Entropiq Charity Fifa Cup a získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Česká elita!

V módu Friendlies online na 2×6 minut reálného času si to rozdají ti nejlepší z každého týmu. Za Entropiq Štěpán ´Riijk´ Sobocki, Spartu bude reprezentovat Jan ´Emerickson´ Krupička, Plzeň Lukáš ´T9Laky´ Pour, barvy Teplic hájí Martin ´Dalas94´ Vujtík a v dresu Sampi za monitor usedne Dominik ´Seron´ Čermák.

V případě nerozhodného výsledku se uskuteční penaltový rozstřel. Ve skupině bude hrát každý s každým na jeden vítězný mač. Za výhru je jeden bod. Pokud dojde ve skupině na shodu počtu bodů rozhodne vzájemný střet a poté celkové skóre, případně větší počet vstřelených branek. O celkové prvenství si to pak rozdají dva nejlepší na dva vítězné. Bude slavit T9Laky v kurzu 1,95?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.