Hlavní obsah

Zahrajte si kvíz Tipsportu o Nety!

Chcete otestovat svoje sportovně sázkařské znalosti a zároveň se zúčastnit slosování o zajímavé ceny? Založte si účet u Tipsportu a vyzkoušejte kvíz! Ze všech účastníků, kteří vyplní kompletní soubor otázek a odpovědí, bude vždy vylosováno 520 hráčů, kteří získají celkem 60 000 korun na sázení. Jdete do toho? Staňte se členem největší komunity sázkařů! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Zahrajte si kvíz Tipsportu o Nety!

Článek

Série kvízů vzbudila u klientů skupiny Tipsport v době, kdy jsou zásadní sportovní soutěže kvůli pandemii koronaviru přerušené nebo ukončené, velký ohlas. Premiérový díl si nenechalo ujít 26 166 hráčů, do druhého se zapojilo 26 253 soutěžících. V plánu jsou další, s pestrými tématy a různou obtížností.

Věděli byste například, jak se jmenoval klub AC Sparta Praha při svém založení? Kterému hráči NHL se přezdívá Krysa? A co znamená v cyklistické Tour de France označení Červená lucerna? I takové otázky najdete v kvízech Tipsportu.

Každý kvíz je přitom zdarma, není zapotřebí se do něho speciálně nominovat. Stačí se přihlásit do svého herního konta u Tipsportu. Vždy, když bude vydaný nový kvíz, budete o něm informováni v soukromé zprávě. Tam na něho najdete odkaz. V určené časové lhůtě pak odpovíte na několik otázek. Jedna ze čtyř možností odpovědí bude vždy správná.

A odměny? 20 vylosovaných soutěžících z těch, kteří odpoví na všechny otázky v kvízu, dostane po 500 Kč na sázení. Dalším 500 hráčům přiteče na herní konto po 100 korunách.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.