Hlavní obsah

Tiket aréna frčí dál! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Trefit parádní tiket se dá i v těžké době zkoušené koronavirem. Své by o tom mohl vyprávět hlavonp, jenž za 269 korun ukázal na tři hokejové remízy. A ani jednou neminul. Kurz na akovce se mu vyšplhal na parádních 113,11, což v konečném důsledku znamenalo parádní balík ve výši 30 376 Kč! Také zkoušíte nerozhodné výsledky? I vy se můžete pochlubit v Tiket aréně nebo třeba ve fóru. Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Tiket aréna frčí dál! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Sázet na remízy bývá často velmi ošemetné, zdaleka to ale nebylo tak odvážné, jako kousek, kterým na sebe upozornil Anti25. Ten za tři tisíce korun přihrál Partille IF v duelu s Utbynäs SK přesně na čtyři branky v kurzu 13 a k jeho velké radosti právě čtyřikrát míč v brance hostujícího celku skončil. 39 tisíc korun tak bylo doma.

Někdy to nevyjde

Ne vždy se ale zadaří. A leckdy je hranice mezi úspěchem a neúspěchem titěrná. Stačí se podívat na přátelské utkání mezi Bele Barkarby a Bromstensem, které domácí celek ovládls 1:0 brankou z 90. minuty. Ta ovšem udělala pořádnou čáru přes rozpočet řadě sázkařům. Sulc33 stejně jako tipér s nickem 266315 věřili, že se neprosadí nikdo. To se ovšem nestalo a oba tak mohli na desetitisícové výhry zapomenout.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.