Hlavní obsah

Kdo ovládne super-finále Oktagonu Underground? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

V sobotu 4. července vyvrcholí unikátní projekt Oktagon Underground, sedmitýdenní exhibiční koncept složený ze sedmi MMA turnajů mužů a žen. Ve velkolepém super-finále v Brně se rozhodne o absolutních vítězích všech pyramid. Jinak řečeno, adrenalinem nabitý večer nabídne bitvy těch nejdrsnějších fighterů a zápasnic napříč českou a slovenskou scénou bojových sportů. Dočkáme se nějakého překvapení? Vsaďte si a sledujte poslední díl Oktagonu Underground živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.net

Kdo ovládne super-finále Oktagonu Underground? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V mužském pavouku poznáme krále pyramid do 70, 80, 90 a 100 kilogramů. Kurzovými favority jsou Tadeáš Růžička v „sedmdesátce“ (vyzve Marca Nováka), Ronald Paradeiser v „osmdesátce“ (čelí Matouši Kohoutovi) a Daniel Škvor ve „stovce“ (postaví se Ivanu Bartkovi).

„Růžičkův souboj se bude odehrávat v postoji ve prospěch Tadeáše, pro něhož hovoří i statistika z kickboxu a thaiboxu. Potvrdí famózní výkony. Myslím, že je na tom lépe také kondičně,“ míní ve své analýze s kurzem 1,45 tipér ruman2.

Souhlasíte s jeho prognózou? Vsaďte si a sledujte super-finále Oktagonu Underground živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma.

V ženské váhové kategorii do 61 kg si to o celkové prvenství rozdají Lucia Szabová s Terezou Bledou. „Terka na turnaji naplno potvrzuje svůj obrovský potenciál. Porazila Lucii Pudilovou i Magdu Šormovou, jež jsou kvalitativně úplně jinde než Paula Marčišová a Lucia Krajčovič, kterým na slovenské straně pyramidy čelila Szabová. Od Bledé čekám vysoké, aktivní tempo po celou dobu bitvy s vítěznou tečkou,“ píše ladislav523 (s kurzem 3,15).

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.