Hlavní obsah

Boj o záchranu vrcholí! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Elitní česká fotbalová soutěže spěje do finiše. Zatímco mistrovská tajenka již byla rozluštěna, o udržení v lize budou týmy svádět ještě tuhý boj. V sestupových vodách je namočené trio Příbram, Opava a Karviná. Kdo poputuje do druhé ligy přímo, a které dva celky bude čekat baráž? Vsaďte si a sledujte všechna utkání nejvyšší české soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Boj o záchranu vrcholí! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Příbram má po 33 kolech na svém kontě 25 bodů stejně jako Opava. Karviná je na tom o něco lépe (27), ale ani ta nemá zdaleka nic jisté. Nyní se představí ve Zlíně, který porazila třikrát v řadě! Opava doma hostí Olomouc, a kdyby se opakoval trend z předchozích šesti zápasů, jistě by se Slezané nezlobili. Ani jednou totiž hostující tým během této série nevyhrál (4-2-0). Příbram se utká s Teplicemi, které Středočechy před dvěma týdny vypráskaly 4:0. Jak dopadne nadcházející klání? Vsaďte si a buďte u toho i vy v přímých přenosech na TV Tipsport!

Příbram jasný favorit „Zápas Teplic s Příbramí má podle mého jasného favorita. Severočechům už o nic nejde, naopak domácí jsou ve skupině o záchranu poslední, ale vítězství by je posunulo o dvě příčky výš. Nedivil bych se ani, kdyby hosté přijeli s několika dorostenci na zkoušku,“ uvádí Donalds v analýze na ostrou jedničku v kurzu 1,7.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.