Hlavní obsah

Zlomí Sparta slávistické prokletí? Vsaďte si a sledujte na TV Tipsport!

Nadstavbová část elitní české fotbalové ligy pomalu vrcholí. Skupina o titul ve středu napíše svoji závěrečnou tečku. Třešnička na dortu? Derby Slavia vs. Sparta! Kdo tento tradičně vypjatý střet pražských rivalů ovládne? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte očekávaný šlágr mezi mistrem ligy a vítězem poháru v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Zlomí Sparta slávistické prokletí? Vsaďte si a sledujte na TV Tipsport!

Článek

Letenští mají sešívaným co vracet. Už je to totiž celkem dlouho, kdy rudí borce z Vršovic dokázali porazit – naposledy se tak stalo v březnu roku 2016. Přímo v Edenu pak tým ACS neslavil triumf dlouhých šest let… Co myslíte, zlomí nyní hosté tuto negativní sérii? Třeba tipér ACSpartaPraha se domnívá, že ano a do Tiket arény poslal sólovku s kurzem 3,8 za 2 632 Kč. Přihrají mu Dočkal a spol. výhru 10 tisíc korun?

Hurá fotbal

„Mohli bychom vidět ofenzivní duel. Přece jen už nikomu o nic nejde. Slavia má jistý titul a Sparta skončí třetí. Sešívaní se navíc od přetaktizovaného utkání s Plzní prezentují uvolněnějším fotbalem (v předchozích dvou partiích SKS padlo dohromady osm branek). Sparta zase šla v poslední době obrovsky nahoru hlavně v útoku. Od bitvy v Karviné, kde se podle mě forma klubu z Letné nastartovala, má Kotalova parta průměr vstřelených gólů na zápas 2,7,“ zanalyzoval over 2,5 sázkař kost.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.