Hlavní obsah

Tenisové hvězdy živě! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Zářivé hvězdy nejen českého ženského tenisového nebe si dají dostaveníčko v dalším dílu charitativního turnaji Tipsport Elite Trophy. Proti sobě se postaví dva šestičlenné týmy. Jeden pod vedením Petry Kvitové, druhý pod záštitou Karolíny Plíškové. Komu se zadaří? Vsaďte si a sledujte všechna utkání nejlepších českých hráček na Tipsport Elite Trophy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Tenisové hvězdy živě! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Zápasy se z Prostějova vrací na pražskou Štvanici. Celkem poměří své síly dvanáct zástupkyň něžného pohlaví a rozhodně se bude na co koukat. V týmu světové dvanáctky Petry Kvitové nastoupí Barbora Strýcová (31. hráčka žebříčku), Belinda Benčičová (8.), Viktória Kužmová (82.), Iga Swiateková (49.), Stefanie Vögelová (109.) a Linda Fruhvirtová (20. na ITF Juniors).

Na druhé straně sítě pak budou kromě Karolíny Plíškové (3.) její sestra Kristýna Plíšková (69.), Markéta Vondroušová (18.), Karolína Muchová (26.), Tereza Martincová (133.) a Nikola Bartůňková (203. na ITF Juniors). Který tým se bude radovat? Vsaďte si a užijte si bitvy živě na TV Tipsport!

Vzájemné střety navíc pomohou dobré věci. Každý odehraný míč ve všech utkáních bude oceněn 50 korunami od organizátora, které následně zdvojnásobí Nadace Tipsport. Vítězný tým obdrží po celé sérii šek s konečnou částkou, který pak věnuje nadaci dle vlastního uvážení.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.