Hlavní obsah

Kdo sestoupí? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Elitní česká fotbalová soutěž vrcholí. Na programu jsou poslední dvě kola skupiny o udržení. První porce tří zápasů se odehraje ve čtvrtek, druhá (závěrečná) v neděli. Kdo si zajistí účast mezi prvoligovou smetánkou i pro další sezonu? Zachrání se Karviná s Opavou a dolů půjde Příbram? Vsaďte si a sledujte všechna utkání o přežití v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Kdo sestoupí? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Nejhlubší vrásky nyní mají v Příbrami. Středočeši nasbírali během 33 kol pouhých 25 bodů, což „stačí“ na poslední místo. Ano, stejný počet vydolovala i 15. Opava. Jenže… Pokud by obě mužstva měla na konci totožný (a zároveň nejnižší) počet bodů, spadli by o patro níž fotbalisté od Litavky. Po základní části na tom totiž byli v tabulce hůř než Slezané. V klidu nemůže být ani 14. Karviná. I když se na své dva konkurenty v boji o záchranu dívá s dvoubodovým náskokem, její forma je tragická. Nezvítězila devětkrát za sebou!

Čtvrteční zápasový trojboj tak bude hodně zajímavý. Vsaďte si a buďte u toho i vy v přímých přenosech na TV Tipsport! Karviná se představí ve Zlíně, kde triumfovala pouze jednou z předchozích sedmi partií. Opava se postaví Olomouci, se kterou prohrála jedinkrát z posledních čtyř duelů (bilance 2-1-1). A Příbram? Ta jde na Teplice, proti kterým doma získala minimálně bod v každém z předchozích pěti ligových utkání.

Jak to podle vás dopadne?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.