Hlavní obsah

Generali Česká Cup je tu! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

V úterý 4. srpna odstartuje Generali Česká Cup – seriál přípravných zápasů před vypuknutím nového ročníku Tipsport extraligy. Do turnaje se zapojí 14 týmů z nejvyšší české hokejové soutěže a dva kluby z Chance ligy. Finále je na programu ve druhé polovině září. Koho favorizujete? Dočkáme se překvapivých výsledků? Celkový vítěz získá od Tipsportu finanční odměnu ve výši 1 000 000 Kč, poražený finalista 500 tisíc korun. Vsaďte si a sledujte všechna utkání v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Generali Česká Cup je tu! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Hrát se začne ve čtyřech skupinách po čtyřech týmech. Vedle klubů z elitní Tipsport extraligy se tohoto předsezonního pohárového testu zúčastní i hokejisté prvoligového Kladna a Přerova. A základní myšlenka akce? Letní pohár se pořádá jako podpora mužstev, která v poslední sezoně přišla kvůli pandemii o vyřazovací část a tím pádem i o značnou část příjmů. Takže… Kdo nejlépe vyladí formu na nadcházející ročník? Vsaďte si a sledujte Generali Česká Cup živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Bude to padat

Na úvodní bitvy Česká Cupu si posvítil sázkař andres99817. Z konkrétního hlediska dal na svůj tiket tři utkání: Olomouc vs. Hradec Králové, Mladá Boleslav vs. Karlovy Vary a Třinec vs. Přerov. Co od nich očekává? Rozhodně ne nudu! Na Hané totiž vyhlíží minimálně pět branek, na ledě Bolky alespoň pět zásahů a od Ocelářů první trefu v zápase. Vidíte to stejně? Nechte se inspirovat tipérovou akovkou a vsaďte si!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.