Hlavní obsah

PSG poprvé ve finále Ligy mistrů! Přestřílí rozjetý Bayern?

Je to tady. Nejprestižnější fotbalová klubová soutěž starého kontinentu pozná nového krále. Bude jím Paris SG, nebo Bayern Mnichov? Celosvětově očekávaný střet dvou kolosů slibuje náramnou podívanou. Zatímco v kádru francouzského mistra najdeme takové ofenzivní borce jako Mbappé, Neymar, Icardi nebo Di María, německý gigant se v útoku bude spoléhat na Gnabryho, Müllera a především Lewandowského. Uvidíme v neděli večer přestřelku? Padnou v lisabonském finále alespoň čtyři branky? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

PSG poprvé ve finále Ligy mistrů! Přestřílí rozjetý Bayern?

Článek

Obr PSG se do rozhodující bitvy o trofej pro šampiona Ligy mistrů probojoval vůbec poprvé v historii. Maximem bylo doposud semifinále v devadesátých letech. V rámci své premiérové účasti v závěrečném zápase ho však čeká velmi náročná šichta. FCB totiž drží neskutečnou sérii výher – od poloviny února dodnes Bavoři triumfovali v 21 soutěžních duelech v řadě! Respekt budí i jejich řádění v letošním ročníku Champions League. Ve vyřazovací fázi Bayern zlikvidoval konkurenci rozdílem třídy! V osmifinále zničil Chelsea 3:0 a 4:1, poté spláchl Barcelonu 8:2 a v minulém kole vynuloval Lyon 3:0. Vsaďte si na finále Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

FCB > PSG

„V utkání budou rozhodovat maličkosti. Individuální kvalita jednotlivých hvězd je o trochu větší na straně PSG. Naproti tomu v týmovém pojetí hry vyniká spíš Bayern, který vykazuje i o něco lepší formu. Jeho šňůra vítězství o víc jak jednu branku je impozantní! S podobnými zápasy má navíc bohaté zkušenosti. Proto sázím na německé mužstvo. V kurzu na jeho triumf v základní hrací době spatřuji velkou hodnotu,“ zanalyzoval úspěch rozjeté mašiny z Mnichova tipér Archechempe.

Koho favorizujete vy?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.