Hlavní obsah

Zachrání českou reputaci na US Open Kvitová a Muchová?

Prapor českých barev na prestižním tenisovém US Open drží poslední dvě zástupkyně. Petra Kvitová, která si ve druhém kole poradila s Ukrajinkou Kozlovovou ve dvou setech a nyní ji čeká o čtyři roky mladší Američanka Pegulaová. Té patří na žebříčku WTA 63. příčka, kdežto rodačka z Fulneku je dvanáctá. Karolína Muchová pak vyřadila Rusku Kalinskou. Potvrdí se papírové předpoklady a bude mít český tenis zastoupení i v dalším průběhu turnaje? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy US Open v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Zachrání českou reputaci na US Open Kvitová?

Článek

Pro Pegulaovou nepůjde o první českou soupeřku na US Open. Na úvod grandslamu si totiž poradila ve třech setech s Marií Bouzkovou a i následující den strávila na kurtu hodně času, když Kirsten Flipkensovou vyprovodila až po setech 7:6, 6:7 a 6:3. Oproti tomu Kvitové stačily vždy dvě sady k postupu. Vsaďte si a sledujte všechny zápasy US Open živě na TV Tipsport!

„Domácí hráčka je celkem univerzální tenistkou. Nejvíce toho má odehráno na trávě a na venkovním hardu. V poslední době udělala velký pokrok. Petra nejraději nastupuje na tvrdém povrchu a už ji můžeme řadit k matadorkám. Přiznám se, že na ni moc často nesázím, ale když jsem viděl zavázané stehno Pegulaové, která toho za předchozí dva týdny odehrála opravdu hodně, tak si ji zkusím,“ uvádí v analýze na triumf někdejší světové dvojky v kurzu 1,35 DarthBob5844.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.