Hlavní obsah

Semifinále NHL: Blesky řádí, ostrované se topí. Přijde obrat?

V zámořské NHL je v plném proudu semifinálová fáze play off. O postup do rozhodující série o Stanley Cup bojují ve Východní konferenci Tampa Bay s NY Islanders a v Západní konferenci Vegas s Dallasem. Koho favorizujete? Potvrdí Lightning roli aktuálně největšího kandidáta na zisk stříbrné trofeje? Vsaďte si a sledujte všechny bitvy vyřazovací části v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Semifinále NHL: Blesky řádí, Ostrované se topí. Přijde obrat?

Článek

Blesky začaly postupovou misi proti Ostrovanům velmi dobře. V prvních dvou zápasech floridská mašina nezaváhala. Zajímavostí je fakt, že výsledky obou duelů byly co do počtu branek diametrálně odlišné. Zatímco úvodní střet přinesl divočinu (8:2), druhý skončil nejtěsnějším možným rozdílem (2:1), když Nikita Kučerov rozhodl o triumfu Bolts pouhých devět sekund před koncem základní hrací doby. Jak se bude série vyvíjet dál? Vsaďte si a sledujte všechny bitvy o Stanley Cup živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Bolts první!

„Tampa Bay hraje celou sezonu vyrovnaně, dlouhodobě předvádí dobré výkony. Už by si to za ta léta zasloužila vyhrát. Má spoustu výborných a zkušených hráčů jako je třeba Andrej Vasilevskij v bráně, v obraně Victor Hedman s Michailem Sergačovem a v útoku produktivní Nikita Kučerov a Brayden Point. Hodně bodů sbírá i Ondra Palát. Podle mě mají největší šanci,“ hlásí ve své analýze sázkař tregr.

Souhlasíte s ním? Jak to vidíte vy?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.