Hlavní obsah

Roglič vs. Pogačar! Ohrozí někdo Slovince?

Na peloton cyklistické Tour de France čeká závěrečný týden. V nedělní etapě vybouchl obhájce prvenství Egan Bernal, který má na lídra Primože Rogliče ztrátu přesahující osm minut. Další Slovinec Tadej Pogačar naopak válí, když svého krajana v historicky premiérovém výjezdu na Grand Colombier ve finiši přespurtoval, a i díky bonifikaci stáhl ztrátu na 40 vteřin. Velmi slušně jel i Jan Hirt, který by se ve třetím týdnu rád ukázal v úniku a ve hře je rovněž Roman Kreuziger. Co přinesou další kilometry? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celé etapy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Roglič vs. Pogačar! Ohrozí někdo Slovince?

Článek

Slovinská dominance na letošní staré dámě je zřetelná. Naplno se opět ukázala v nesmírně těžké nedělní etapě. V závěrečném stoupání na legendární Grand Colombier, které cyklistům nabídlo 17,4 kilometru dlouhý výšlap s průměrným stoupáním 7,1 %, měli Pogačar s Rogličem nejvíce sil. Daleko před vrcholem se jim podařilo setřást Kolumbijce Bernala, jenž očividně nebyl ve své kůži a nabral obrovskou ztrátu, která ho vyřadila z boje o žlutý dres. Naopak Jan Hirt dojel na devatenácté příčce a vylepšil si tak osobní maximum na TdF.

Hodně otevřená je situace v boji o krále hor. V puntíkách jede Benoit Cosnefroy, ale Pogačar s Rogličem mu dýchají na záda. Oproti minulým ročníkům je velká změna v bodovací soutěži. Té nevévodí Peter Sagan, ale Sam Bennett. Podaří se slovenskému expresu vybojovat zelený trikot na úkor jezdce stáje Deceuninck-Quick-Step? Vsaďte si a sledujte kompletní Tour de France živě!

Outsider zaválí!

Sázkař Ralis007 vyhlíží senzaci: „Tour ovládne Mikel Landa, lídr stáje Bahrajn-McLaren, která nepovolala velkou hvězdu stejného rázu jako on – Brita Marka Cavendishe. Tím pádem se pojede právě na Landu. Šéf stáje se také vyjádřil v tom smyslu, že trasa letošní TdF by měla Mikelovi sedět, má výbornou formu a tým k němu vybral skupinu dobře připravených závodníků. Věřím, že Landu dokážou vytáhnout až na samotný vrchol,“ zanalyzoval tipér kurz 33.

Souhlasíte? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.