Hlavní obsah

Zazáří Severočeši na pohárové scéně?

Ve druhém předkole Evropské ligy zabojují o postup dva české kluby. Oběma los přisoudil, že duel odehrají na hřištích soupeřů. Zatímco Liberec jede do Litvy v roli jasného favorita, jablonecké fotbalisty čeká mnohem silnější protivník. Uspěje tým trenéra Petra Rady v Dunajské Stredě? Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Zazáří Severočeši na pohárové scéně?

Článek

Riteriai Vilnius, který změří síly se Slovanem, odehrál za poslední měsíc jediný ostrý zápas. V prvním předkole Evropské ligy porazil 3:2 po prodloužení Derry City (Severní Irsko). Domácí mužstvo tedy rozhodně nebude rozehrané. Severočeši také mají výrazně kvalitnější kádr. Postoupí Mosquera a spol.? Vsaďte si!

Jablonec vstoupil do nové sezony výtečně. Ze tří kol české elitní ligy připsal sedm bodů. Jenže Dunajská Streda si vede ještě lépe. Mančaft složený převážně z hráčů ze zahraničí je po šesti utkáních stoprocentní (skóre 21:5). Natáhnou žlutomodří vítěznou sérii nebo v pohárové bitvě narazí do jablonecké zdi? Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Slovan je silný, ve Vilniusu zvítězí!

„Liberec má skvělou zálohu. Řekl bych, že kraje Mosquera a Pešek jsou v TOP3 naší ligy. Silný střed zálohy, výborná obrana s Tijanim a Kačarabou… Já si myslím, že pokud bude mít Slovan normální los, možná ho uvidíme i ve skupině Evropské ligy. Má na to. Hra Severočechů se mi moc líbí a věřím, že ve Vilniusu vyhrají aspoň o dvě branky. Nicméně riskovat nebudu a vsadím výhru hostů,“ napsal ve své analýze sázkař FKBAUMITFOUS. Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.