Hlavní obsah

Start Tipsport extraligy i s hvězdami z NHL!

Hokejová Tipsport extraliga netrpělivě vyhlíží svůj začátek. Po loňském nedohraném ročníku je chuť do hokeje obrovská. Na českých kluzištích se objeví i atraktivní posily z NHL, nováček z Českých Budějovic bude chtít hrát důstojnou roli a na titul pomýšlí mimo jiné Třinec, Sparta i Liberec. Jak to dopadne? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Start Tipsport extraligy i s hvězdami z NHL!

Článek

„Třinec jako obhájce titulu z poslední kompletní sezony mi vychází jako největší favorit extraligy, který i v přípravě a v poháru prokázal skvělou formu, pokud byl v plné síle,“ tipuje jméno extraligového šampiona bookmaker Tipsportu Miroslav Hora.

Ten zároveň očekává jeden z nejvyrovnanějších ročníků za poslední léta a připomíná velké změny v Pardubicích, které budou chtít útočit na nejvyšší příčky. „Velký pohyb, dle mého názoru velmi pozitivní, se odehrál také v Litvínově, kde došlo ke změnám ve vedení, trenérském štábu a v neposlední řadě také v kádru. Chemici vyjedou na led se změnami v obraně i s novým brankářem,“ pokračoval Hora.

Fanoušci se mohou těšit na celou řadu zajímavých jmen ze slavné NHL, která se rozběhne až později. Své umění v domácí soutěži předvedou mimo jiné Filip Hronek, Filip Zadina, Martin Kaut, David Kaše či Jakub Lauko. Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Základní část ovládne Třinec

„Třinec dlouhodobě ukazuje, že patří nejen k naší, ale možná i evropské špičce. Každý rok bojuje o titul. Má nabitou sestavu hráči jako Vrána, Růžička, Marcinko nebo Stránský a také dravými mladíky. Proto si troufám říct, že základní část zvládne se ziskem minimálně 100 bodů,“ uvádí v analýze na zisk Prezidentského poháru v podání Třince v kurzu 4,3 maxikku7.

Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.