Hlavní obsah

Uhájí Roglič v Alpách žlutý dres?

Do královské etapy Tour de France, ve které jezdci absolvují v závěru více než dvacetikilometrové stoupání na Col de la Loze, jde lídr průběžného pořadí Primož Roglič s náskokem 40 vteřin na krajana Tadeje Pogačara. Ztrátu do dvou minut na vedoucího Slovince mají Rigoberto Uran (1:34) a Miguel Angel Lopez (1:45). Na dostřel jsou také Adam Yates (2:03), Richie Porte (2:13) a Mikel Landa (2:16). Zamíchá 17. etapa pořadím na čele? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celé etapy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Uhájí Roglič v Alpách žlutý dres?

Článek

V úterý všichni favorité šetřili síly a po úniku početné skupiny dojeli v pelotonu se ztrátou téměř 17 minut na vítěze Lennarda Kämnu. Loňský šampion Egan Bernal, kterému se nedařilo už v neděli, se trápil i v této etapě a ve středu ráno z Tour de France odstoupil. Ovládne opět horský dojezd někdo z uprchlíků nebo tentokrát bude slavit triumf Primož Roglič? Výborně se doposud v kopcích prezentoval Tadej Pogačar. Vysvleče lídra ze žlutého dresu? Vsaďte si a sledujte kompletní Tour de France živě!

Outsider zaválí!

Sázkař Ralis007 vyhlíží senzaci: „Tour ovládne Mikel Landa, lídr stáje Bahrajn-McLaren, která nepovolala velkou hvězdu stejného rázu jako on – Brita Marka Cavendishe. Tím pádem se pojede právě na Landu. Šéf stáje se také vyjádřil v tom smyslu, že trasa letošní TdF by měla Mikelovi sedět, má výbornou formu a tým k němu vybral skupinu dobře připravených závodníků. Věřím, že Landu dokážou vytáhnout až na samotný vrchol,“ zanalyzoval tipér kurz 33.

Souhlasíte? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.