Hlavní obsah

Rozstřílí lídr Tipsport extraligy Olomouc? Uspějí Dynamo a Motor?

Odehrát od začátku nové sezony Tipsport extraligy osm, respektive devět zápasů bez jediného triumfu v základní hrací době? To určitě není záviděníhodná situace. A přesně v ní se ocitli hokejisté Pardubic a Českých Budějovic. Oba týmy dosud nasbíraly tři body, trápí je hlavně defenzíva – zatímco Dynamo propustilo 32 gólů, Motor inkasoval už 36x. Zaberou v nadcházejícím kole? Pardubice čelí zvedajícímu se Brnu a Budějovice vyzvou neporažený Třinec. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání Tipsport extraligy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Rozstřílí lídr Tipsport extraligy Olomouc? Uspějí Dynamo a Motor?

Článek

Lídrem tabulky je Plzeň. Indiáni vydolovali z deseti duelů 26 bodů a nasázeli parádních 43 tref! Nejbližší soupeř? Olomouc, proti které platí za favorita. Kohouti totiž neprožívají ideální vstup do ročníku. V posledních pěti startech nebodovali a pohybují se ve druhé polovině ligového pelotonu. Během zmíněného období přitom Hanáci zaznamenali pouhých pět branek. Bude Mora neškodná i v úterý? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Vše hraje pro Západočechy!

„Olomouc má v úvodu sezony velký problém s ofenzívou. Za osm utkání se prosadila jen 13x, což dělá průměr 1,63 gólu/zápas. Hanákům chybí rozdíloví hráči, kteří by pravidelně bodovali. Nejproduktivnější muž týmu Jan Knotek zapsal čtyři body… Ano, Mora vždy patřila spíše k defenzivním mužstvům, držel ji perfektně chytající Konrád. Nyní jí ale ani ta obrana nefunguje. Tady mi hraje vše pro Plzeň – forma, kvalita kádru, schopnost využít šanci,“ píše v pečlivé analýze sázkař Leci.

Souhlasíte s tipérovou prognózou? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.