Hlavní obsah

Oktagon 18: Slovenská bitva! Komu věří Muradov?

MMA organizace Oktagon se znovu představí v sobotu 21. listopadu s turnajem Oktagon 18. V hlavním zápase večera se ve welterové divizi střetnou Robert Pukač s Jozefem Wittnerem. Slovenské obsazení má finále reality show Oktagon Výzva 5. V rámci galavečera se utkají Roman Paulus a Tomáš Zajac. Letošní ročník přinesl mnoho zajímavých momentů a nečekaných situací. Zpočátku se mohlo zdát, že pátý ročník zcela ovládnou Češi, nakonec bylo všechno jinak! Kdo si podmaní Výzvu? Vsaďte si a zápasy hlavní karty sledujte na TV Tipsport. Kompletní program můžete vidět prostřednictvím PPV Oktagonu.

Foto: Tipsport.net

Oktagon 18: Slovenská bitva! Komu věří Muradov?

Článek

Hvězda největší komunity sázkařů a člen UFC Mach Muradov věří Pukačovi: „Tento atraktivní duel vidím dost vyrovnaně. Byl jsem na jejich posledních zápasech, ve kterých oba měli až příliš velký respekt k soupeři a prohráli. Myslím, že i zde budou velmi opatrní. Pukač ukázal dobrou fyzičku, když vydržel s Pirátem všech pět kol. Souboj určitě skončí na body a radovat by se mohl právě Robo Pukač.“ Vidíte to stejně? Vsaďte si a sledujte celý turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Gabal oslaví debut vítězně!

Jedním ze zápasů sobotního večera bude i souboj mezi Peterem Gabalem a Martinem Muchou. Právě na ten si ve své analýze posvítil sázkař sased: „Peter je považován za jednoho z největších talentů na české MMA scéně. Očekávám, že by jeho vstup do Oktagonu mohl být podobný jako v případě jeho týmového parťáka Jakuba Tichoty. Martin Mucha je slovenský zápasník, kterého jsme viděli na turnaji Oktagon Prime, kde podal průměrný výkon proti Azizu Dauliatovovi a prohrál. Gabala zde vidím jako poměrně jasného favorita“

Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.