Hlavní obsah

Oktagon 19: Vémola - Mikulášek! Komu věří Muradov?

Pevnost Brno vyhlíží další velký souboj. Václav „Baba Jaga“ Mikulášek už tuto sobotu vyzve na turnaji Oktagon 19 legendárního „Terminátora“ Karlose Vémolu. Ten si jde tvrdě za svým cílem, kterým je odveta s Attilou Véghem. Mikulášek nemá v tomto duelu co ztratit a může pouze překvapit. Dále se během galavečera představí Samuel „Pirát“ Krištofič, Lucie Pudilová, Matěj Kuzník nebo vycházející hvězda Andrej Kalašnik. Vsaďte si a sledujte celý turnaj živě. Kromě TV Tipsport zápasy už jen Oktagon na své platformě PPV!

Foto: Tipsport.net

Oktagon 19: Vémola - Mikulášek! Komu věří Muradov?

Článek

Hvězda největší komunity sázkařů a člen UFC Mach Muradov věří Terminátorovi: „Pro oba to je dobrý souboj z hlediska popularity. Vémola měl naposledy zápas s norským zápasníkem Robertsenem, který dokázal zvládnout a ukončit soupeře před limitem. Nikdo se nedokáže dobře připravit na takedowny, které jsou Karlosovou silnou zbraní. Myslím, že ani Mikulášek se nedokáže tak dobře připravit, aby si tohle pohlídal. Souboj půjde rychle na zem a věřím, že ho Vémola ukončí před limitem, nejspíš na nějakou submisi.“ Vidíte to stejně? Vsaďte si a sledujte celý turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Kalašnik si připíše důležité vítězství!

Jedním ze zápasů sobotního večera bude i souboj mezi Andrejem Kalašnikem a Tatem Primerou. Právě na ten si ve své analýze posvítil sázkař sased: „Ačkoliv většinou vsázím spíše proti českým zápasníkům, tak tady půjdu opačně. Andrej Kalašnik má skvěle rozjetou kariéru, je to komplexní zápasník s velmi dobrým wrestlingem a jak minule ukázal, tak i kvalitním postojem. Primera je především postojář se špatnou zemí, a v tomto ohledu neočekávám, že by měl mít Kalašnik problém přenést boj na zem a tam ho odkontrolovat. To, že Primera porazil Borárose neberu jako měřítko, Gábor je za mě spíše podprůměrný zápasník Oktagonu, zatímco Kalašnik patří mezi špičku welteru.“

Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.