Hlavní obsah

Pomůže Vítkovicím výměna trenérů?

Ostravský tým, který v předchozích pěti kolech získal jen bod, má probudit nový kouč Miloš Holaň. V premiéře ho nečeká nic snadného. Na ledě Chemiků se Vítkovicím v uplynulých dvou sezonách nedařilo. Padly ve všech čtyřech utkáních, v posledních třech navíc pokaždé prohrály o čtyři branky. Zlomí Vítkovice černou sérii nebo opět pojedou domů s prázdnou? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Pomůže Vítkovicím výměna trenérů?

Článek

Daleko za očekáváními je v letošní sezoně Liberec. Tým s nejvyššími ambicemi se trápí, nebodoval pětkrát v řadě a v tabulce klesl na osmou pozici. Na vedoucí tandem Třinec, Plzeň už ztrácí devatenáct bodů. Severočechy srážejí především chyby v defenzivě, 23 inkasovaných branek v pěti zápasech to jen potvrzuje. V úterý Bílí Tygři hostí ve své aréně Brno, se kterým v závěru listopadu padli 2:3. Čeká je další neúspěch nebo oplatí soupeři porážku? Kometa v neděli shořela v Praze, kde schytala od Sparty debakl 1:6. Dopadnou Zaťovič a spol. podobně i pod Ještědem? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Bolka na kohouty umí!

Hokejisté Mladé Boleslavi se střetnou s Olomoucí, kterou v posledních dvou vzájemných duelech porazili shodně 3:0. Tipér maxim72 rozebral úterní zápas v analýze, ve které vypsal hned několik důvodů, proč věří Středočechům. „Domácí mají aktuálně nejlepší formu z celé Tipsport extraligy. Po pěti výhrách v řadě (v základní hrací době) porazila Bolka dokonce i letos suverénní Třinec. V neděli na jeho ledě zvítězila 4:3 po samostatných nájezdech. Hanáci mají nejhorší útok a zároveň druhou nejhorší obranu soutěže. Rozjetý tým trenéra Rulíka hraje v současné době ve velké pohodě a já předpokládám, že si se svým soupeřem poradí,“ zanalyzoval souboj pátého s dvanáctým týmem Tipsport extraligy maxim72.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.