Hlavní obsah

Uspěje Sparta v Litvínově? A co Bolka v Pardubicích?

Na šesti stadionech bude v pátek pokračovat hokejová Tipsport extraliga. Podaří se Karlovým Varům po šesti zápasech konečně zvítězit? Proti bude Zlín, který v minulém kole po třech prohrách vydoloval dva body s Libercem. Vedoucí Sparta se představí v Litvínově, který z předchozího vzájemného střetu odcházel spokojenější. Kdo se bude radovat nyní? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání Tipsport extraligy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Uspěje Sparta v Litvínově? A co Bolka v Pardubicích?

Článek

V souboji celků ze spodních pater tabulky budou chtít poslední Budějovice navázat na triumfy z předešlých dvou mačů a uspět i na ledě Olomouce. To se Jihočechům ale v pěti předešlých pokusech ani jednou nepovedlo. Mladá Boleslav zavítá do Pardubic. Perníkáři se na domácí kluziště vrací po třech venkovních střetech. Naposledy se zde utkali právě s borci z města automobilů, se kterými získali ale jen bod. Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Tři body do Prahy!

„Za mě je favoritem Sparta, ale chemiky není vhodné podceňovat. Přeci jen se v posledních kolech zvedli. Každopádně z minulých deseti klání doma Litvínov urval jen dvě výhry. Oproti tomu Pražané z posledních deseti výjezdů rupli jen třikrát. Hlavně z tohoto důvodu očekávám dvojku,“ uvádí v analýze s kurzem 1,85 Sape32.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.