Hlavní obsah

Zacinkají Ester Ledecké v Itálii medaile na krku?

Světový šampionát v alpském lyžování je tady! Zraky českých fanoušků budou pochopitelně upřeny na sportovní úkaz v podobě Ester Ledecké, hvězdy největší sázkařské komunity. Obojživelnice, která sbírá úspěchy i na snowboardu, se v posledních týdnech více věnuje lyžování. Věříte, že STR v Cortině d´Ampezzo urve minimálně jeden cenný kov?

Foto: Tipsport.net

Zacinkají Ester Ledecké v Itálii medaile na krku?

Článek

V boji o malý křišťálový glóbus v Super-G jí patří průběžné čtvrté místo. Ve francouzském Val d´Isere dokonce triumfovala. K tomu přidala třikrát šestý nejlepší výsledek a den po hrozivém pádu ve sjezdu v Crans Montaně dojela na tamních svazích patnáctá. Naopak den před nepříjemným karambolem zvládla sjezd ve Švýcarsku jako druhá nejrychlejší! Kolik získá cenných kovů na MS? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celý program šampionátu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Brignoneová maximálně s jednou plackou

„V letošní sezoně zaznamenala Federica Brignoneová čtyři pódiová umístění (2x Super-G, 2x obří slalom), ale určitě se od ní čekalo více. Vždyť loni byla mezi elitní trojkou hned jedenáctkrát. V obřáku má místo na stupních téměř předplacené Bassinová, Gutová by také mohla být mezi TOP 3 a samozřejmě další. Největší šanci má Federica v Super-G, případně v kombinaci, ale letos odjela jen tři slalomy. Jeden nedokončila a ve zbylých dvou obsadila 24. a 16. místo. Důležité je zmínit její předchozí výsledky z Cortiny. V kariéře zde odjela 15 závodů SP, ale nejlépe obsadila devátou příčku. Navíc na MS získala jen jednu medaili, a to před deseti lety v Ga-Pa,“ uvádí v analýze na maximálně jeden cenný kov pro Brignoneovou v kurzu 1,7 Vicente1.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.