Hlavní obsah

Odveta v Anglii! Postoupí Slavia?

Udrží se Slavia v Evropské lize? Na tuto otázku budeme ve čtvrtek večer znát odpověď. Úvodní zápas jarní vyřazovací fáze proti Leicesteru City skončil v Edenu bezbrankovou remízou. Nyní čeká oba kluby odveta za kanálem La Manche. Bookmakeři mají o favoritovi jasno a dál posílají lišky. Souhlasíte s nimi, nebo to vidíte jinak? Vsaďte si u Tipsportu a ukažte se v live sázkách!

Foto: Tipsport.net

Odveta v Anglii! Postoupí Slavia?

Článek

Slavia v posledních týdnech trochu ubrala na tempu. Z minulých čtyř duelů totiž hned třikrát remizovala. Kromě bitvy v pohárové Evropě ztratila body na oranicích v Příbrami a v Teplicích. To parta manažera Brendana Rodgerse teď válí. Na červenobílé sice v úvodní konfrontaci nevyzrála, v Premier League však skolila Liverpool a o uplynulém víkendu také Aston Villu. V tabulce má stejně bodů jako druhý Manchester United a pomalu vyhlíží účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Vsaďte si na Slavii nebo další týmy Evropské ligy a získejte 150 Kč zdarma!

Překvapení se konat nebude

„Viděl jsem první zápas, ve kterém se sešívaní k ničemu nedostali, ačkoli byli střelecky o něco aktivnější. O žádné tutovky ale nešlo. Větší šance měl anglický tým, který ale své gólovky neproměnil. Nyní bude doma a tam už bude chyby soupeře trestat. Úplně jinde bude i kvalita trávníku. Neříkám, že to bude lehké, ale věřím, že to Leicester zvládne,“ uvádí v analýze na triumf Vardyho a spol. v kurzu 1,58 mancini84.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.