Hlavní obsah

Zabere Sparta pod Ještědem? Sfoukne Boleslav Oceláře?

Libereckým hokejistům vyšel vstup do semifinále Tipsport extraligy bezchybně. Do série sice šli v roli outsidera, po dvou bitvách na ledě Sparty je ale vše jinak. Bílí Tygři povolili v obou duelech domácím jen po jednom zásahu a po výhrách 5:1 a 3:1 odjeli z Prahy s vedením 2:0 na zápasy.

Foto: Tipsport.net

Zabere Sparta pod Ještědem? Sfoukne Boleslav Oceláře?

Článek

Čekáte, že Severočeši ovládnou i středeční souboj ve své aréně? Vsaďte si s kurzem 2,15! Tým trenéra Augusty dokázal ve všech zápasech play off dát minimálně tři branky. Zvládnou to Bulíř a spol. i tentokrát (kurz 1,87)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání o Masarykův pohár živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Úvodní semifinálový zápas Třince s Mladou Boleslaví byl hodně opatrný. Rozhodly ho nakonec přesilovky. Domácí využili dvě početní výhody, hosté ani jednu. V druhém duelu se Středočechům střelecky dařilo mnohem lépe. Ondřeje Kacetla překonali třikrát a Oceláře porazili 3:1. Série se tak přesunuje do města automobilů za stavu 1:1. Vyhrají třetí utkání Ševc a spol. (2,70) nebo tým trenéra Varadi (2,30)? Vsaďte si!

Bookmakeři Tipsportu aktuálně vidí Liberec jako největšího favorita na zisk titulu (2,50). Tušíte, že na český trůn usedne jiný tým? Osolte ho v tiketu! Prozkoumejte také širokou kurzovou nabídku, ve které najdete mnoho zajímavých příležitostí. Vsaďte si třeba na to, kdo postoupí, kolik padne branek, který hráč dá gól nebo na přesný výsledek!

Další kořist pro Bílé Tygry!

Tipér totalmagnat je přesvědčený, že Sparta padne i ve třetí semifinálové bitvě. „Proti prvnímu vyrovnanému zápasu byl ten druhý jasnou ukázkou, co Bílí Tygři dokážou. Nejen, že Spartu přehrávali a celkově přestříleli, ale i s přehledem dokázali ubránit všechna oslabení. Na druhou stranu dvě z pěti přesilovek využili a krásně ovládali celkové dění na ledě. Teď navíc Liberec hraje v domácím prostředí, na které jsou hráči zvyklí. Jejich dravost nemá konce,“ napsal sázkař v analýze s kurzem 2,15. Vsadíte si podle jeho doporučení?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.