Hlavní obsah

Skvělé trefy ve Wimbledonu!

Nejslavnější tenisový turnaj na světě vrcholí a na travnatých kurtech All England Clubu slaví triumfy kromě hráčů i členové největší komunity sázkařů.

Foto: Tipsport

Skvělé trefy ve Wimbledonu!

Článek

Sigmund11 poskládal do tiketu vedle dvouher i čtyřhry mužů, žen a jeden zápas mixu. Výsledek? Tipér ani jednou nemířil do autu a zkasíroval 336 708 Kč! Vsaďte si také na grandslam, vyvrcholení Wimbledonu sledujte v přímých přenosech na TV Tipsport a získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky.

Že by Daniil Medvedev smetl v osmifinále Huberta Hurkacze 3:0? Advantage33 byl přesvědčený, že outsider urve se světovou dvojkou minimálně set. Polský tenista jeho očekávání dokonce předčil, zvítězil 3:2. V další bitvě o postup do čtvrtfinále Wimbledonu měl sázkař jasno, že se zápas Fucsovics – Rublev natáhne minimálně na čtyři sady. Trefa! O vítězi nakonec rozhodlo až páté dějství. Třetí zásah si advantage33 připsal ve finále turnaje ITF v Palma de Rio a na kontě mu tak přistála výhra 50 100 Kč.

Parádní přehled předvedl i DavidTax, který stejně jako advantage33 věřil Hurkaczovi. V souboji generací si vsadil na zkušenosti Angelique Kerberové (zdolala sedmnáctiletou Cori Gauffovou 6:4 a 6:4) a nezklamal ho ani Roger Federer. A když Karolína Muchová porazila Paulu Badosaovou jen o tři gamy, shrábl DavidTax 29 050 Kč.

Tušíte, kdo se zapíše do historie jako vítěz Wimbledonu? Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.