Hlavní obsah

Stopněte zápas, zachraňte tiket

Sázíte? Pak určitě znáte situaci, kdy se některá příležitost na tiketu nevyvíjí ve váš prospěch nebo jí prostě už nevěříte. Až dosud jste měli dvě možnosti: doufat, že se vše otočí, případně použít cashout. Revoluční novinka Uzavření příležitosti, se kterou nyní přichází Tipsport, vám v podobných situacích výrazně rozšiřuje manévrovací prostor.

Foto: Tipsport

Stopněte zápas, zachraňte tiket

Článek

Jedinečná služba uzavření příležitosti

V případě, že se při sázení dostanete do svízelné situace, už nemusíte uzavřít celý tiket pomocí cashoutu. Stopněte klidně jen jednu nebo více příležitostí (i opakovaně) a zbytek ponechte až do chvíle, kdy vám na tiketu zbude poslední nevyhodnocená příležitost. V takovém případě už můžete použít pouze cashout.

Klasický cashout využijete ve chvíli, kdy máte na tiketu alespoň jednu vyhodnocenou příležitost a u všech nevyhodnocených příležitostí je v aktuální nabídce kurz. V takovém případě si můžete nechat celý tiket předčasně vyplatit. Případná výhra se vypočítává z kurzů platných v době použití cashoutu a je vždy nižší než ta, kterou byste brali v případě stoprocentní úspěšnosti na tiketu.

Jak funguje Uzavření příležitosti?

Pokud se rozhodnete příležitost na tiketu uzavřít, okamžitě se vyhodnotí s nabízeným kurzem k uzavření. Pak už vám může být jedno, jestli by nakonec dopadla podle vaší predikce, či nikoli. Pro vás je výherní.

Při Uzavření příležitosti vám Tipsport vždy nabídne nižší kurz než ten, který jste vsadili. Jasně, získáte o něco méně, ale riziko neúspěchu proměníte v šanci na výhru.

Na účet vám výhru připíšeme ve chvíli, kdy bude tiket vyhodnocený. Výjimkou jsou kombinátory, ve kterých se můžete radovat z výhry již po vyhodnocení jednotlivých skupin.

V jakých situacích můžete Uzavření příležitosti využít? Je jich celá řada, zde jsou některé z nich:

Zápas se nevyvíjí ve váš prospěch…

V utkání Chelsea s Leicesterem si vsadíte na výhru londýnských Blues. Zápas se ale nevyvíjí podle vašich představ, lišky vedou 1:0. Do konce sice pořád zbývá hodně času, ale hosté jsou jasně lepší a měli další možnosti ke skórování. Šance na zvrat se vám v tu chvíli jeví jako velmi malá. Místo obav o výsledek přijmete nabízený kurz k uzavření a tiket udržíte ve hře.

Kanonýr nenastoupí, tipu už nevěříte…

Vsadíte si na zápas Bayern - Dortmund a ještě před výkopem zjistíte, že klíčový muž ofenzivy domácích Robert Lewandowski nenastoupí kvůli zranění. Svému tipu už tolik nevěříte, příležitost uzavřete a díky tomu vám nemůže tiket zkazit.

Nemůžete cashoutovat, uzavřete, co jde…

Na desetizápasové akovce již máte šest trefených příležitostí a chcete využít cashout. Ten ale není k dispozici, jelikož u střetu Barcelony s Realem Madrid aktuálně není vypsaný kurz, protože hosté vedou v nastaveném čase 2:0. S největší pravděpodobností tak bude příležitost brzy vyhodnocena jako výherní. Zbývající nevyhodnocené příležitosti si tak uzavřete a až se El Clásico vyhodnotí, bude vám vyplacena výhra.

Jak uzavřít jednotlivé příležitosti?

Uzavřít můžete příležitosti označené oranžovou ikonkou U. Pomocí modrého tlačítka Uzavřít některé příležitosti se dostanete do Módu uzavírání. Kliknutím/tapnutím můžete vybrat nebo zpětně odebrat příležitosti k uzavření.

Foto: Tipsport

Jak uzavřít příležitost

Ve spodní části tiketu uvidíte celkový souhrn změny možné výhry a případné problémy, např. když vámi vybraná příležitost aktuálně nelze uzavřít. Tlačítkem Uzavřít příležitosti potvrdíte uzavření jedné nebo více příležitostí najednou. Pokud dojde k úspěšnému uzavření, uvidíte u uzavřených příležitostí a možné výhry zelenou ikonku U.

Foto: Tipsport

Úspěšné uzavření příležitosti

Vyzkoušejte unikátní službu Uzavření příležitosti a navyšte své šance na výhru. Ještě u nás nesázíte? Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.