Hlavní obsah

Zažijte celou olympiádu naživo i zpětně

Každý sportovní fanoušek teď řeší, jak a kdy sledovat letošní letní olympijské hry. Ty se totiž konají v Tokiu a kvůli časovému posunu se vysílají v brzkých ranních hodinách nebo v pracovní době. Naštěstí známe řešení a povíme Vám jej. Se službou Lepší.TV omezíte noční vstávání k TV i zameškané disciplíny během pracovní doby.

Foto: Lepší.TV

Pořady z Lepší.TV si užijete kdekoliv a kdykoliv chcete

Článek

Letošní olympijské hry startují od 23. 7. a budou trvat až do 8. 8. 2021. Tento rok se konají v Japonsku, kde je přesně o 7 hodin více než v České republice (u nás 6 hod ráno, v Japonsku 13 hod odpoledne). Spousta soutěží je tedy k vidění v brzkých ranních hodinách. Což není úplně ideální čas na sledování televize. Proto je dobré se na to dopředu připravit a pořídit si sledování televize přes internet Lepší.TV, se kterou si po návratu domů užijete svou sportovní podívanou mnohem lépe. Celou olympiádu můžete sledovat nejen živě, ale i z archívu zpětně.

Sportovní fanoušky jistě také zajímá, kde nejlepší olympijské momenty můžou sledovat. Živé i zpětné přenosy uvidíte na stanici ČT Sport. Díky Lepší.TV budete mít k dispozici i 30denní archiv, ze kterého můžete koukat na olympiádu i jiná sportovní utkání 30 dní zpětně. S tímto dlouhým archivem se k nezapomenutelným okamžikům můžete vracet kolikrát chcete a znovu si připomínat úspěchy, například českých sportovců, tehdy až se vám to bude hodit.

Čeká nás hodně olympijských disciplín a určitě většinu z nich byste měli vidět. Doporučujeme Vám si jednotlivé sportovní disciplíny dopředu nahrát, tím nezapomenete na žádnou důležitou disciplínu. Nahrávání pořadů a různých sportovních soutěží Vám také umožní Lepší.TV. S touto službou získáte dokonce nahrávání neomezené. To znamená, že nebudete limitováni počtem hodin a můžete si klidně nahrát celou olympiádu. A nejen ji!

Foto: Lepší.TV

Pořady z Lepší.TV si užijete kdekoliv a kdykoliv chcete

Pokud ale jste mimo domov a daleko od televizní obrazovky, ani tady nemusíte být smutní. Lepší.TV řeší i tento problém. Sportovní zážitky můžete díky možnosti sledovaní na všech možných zařízeních prožívat i mimo domov, například na horách, na chatě, či na dovolené! S Lepší.TV máte své oblíbené sportovní zážitky vždy po ruce! Moderní televizi online lze totiž sledovat jak na televizi, počítači, tak i venku na mobilu či tabletu. Stačí připojení k internetu a svou sportovní televizi máte v kapse i na cestách!

Pokud si budete chtít od sportu odpočinout, podívejte se na jiné televizní pořady, filmy a seriály, které Lepší.TV nabízí. Celkem totiž máte k dispozici 129 TV stanic, nejen sportovních, ale i filmových a dokumentárních, které Vás budou bavit až 100 dní zpětně.

Připravte se a užijte si olympijské hry a další pořady na 100 % s Lepší.TV. První měsíc máte na vyzkoušení za 1 Kč včetně balíčku HBO, poté Vás služba Lepší.TV bude stát pouhých 199 Kč na měsíc. Pokud se Vám zalíbí i balíček HBO, dohromady vás měsíční předplatné vyjde na 418 Kč. Na závěr bychom rádi dodali, že celé služba je bez závazků, je tedy na Vás, zda ji budete využívat jen během olympijských her nebo i poté. Více na www.lepší.tv.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.