Hlavní obsah

Zpestřete si hry v Japonsku soutěží o dvě mega!

Hry v Japonsku jsou v plném proudu a českým sportovcům již cinklo i pár medailí. Kdo další nasedne v zemi vycházejícího slunce do vládního speciálu s cenným kovem na krku?

Foto: Tipsport

Zpestřete si hry v Japonsku soutěží o dvě mega!

Článek

I o tom můžete rozhodnout v soutěži Letní miliony a zabojovat o balík odměn v hodnotě přes 2 000 000 Netů (korun na sázení)! Odměníme 10 000 nejlepších tipérů a celkový vítěz shrábne 100 tisíc. V každém kole navíc hrajte o 20 000 Netů. Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Během sportovní události roku v Tokiu hrajte unikátní soutěž Letní miliony. Princip? Tipujte zdarma vybrané příležitosti z Japonska a zabojujte o balík odměn v hodnotě přes 2 000 000 Netů! Soutěž Letní miliony má osm hracích kol. Váš úkol? Jednoduchý. Natipujte v rámci kola všechny vybrané příležitosti – úspěchy/neúspěchy českých a slovenských sportovců v Tokiu. Každé kolo se uzavírá se začátkem první příležitosti.

Každé kolo přitom obsahuje dvě části. V prvním bloku vybíráte správnou odpověď ze dvou možností (A, nebo B), ve druhém bloku tipujete správnou odpověď ze tří možností (A, B, nebo C). Za každý trefený tip máte bod. V rámci daného hracího kola je zapotřebí vyplnit kompletně obě části a přiřadit v každé z nich jednoho žolíka. Jinak vám tipy nepůjdou odeslat. Za správný tip označený žolíkem získáte dvojnásobek bodů (tedy dva). Své tipy můžete do uzávěrky daného kola libovolně měnit.

Hraje se o pořádný balík!

Na úspěšné tipéry čekají odměny dvojího typu. Ti nejlepší v daném hracím kole obdrží 20 000 Netů. V případě, že výherců poznáme více, cenu mezi ně rozdělíme. Odměna čeká na prvních 10 000 soutěžících z celkového žebříčku. Její výše bude odvislá od konečného pořadí. V případě rovnosti bodů se lépe umístí hráč, který odešle své první soutěžní tipy dříve. Vítěz si přilepší o 100 000 Netů, druhý v pořadí shrábne 20 tisíc a třetí získá 10 000 Netů.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.