Hlavní obsah

Vyloupí Viktoria Ďolíček?

Po domácím vítězství nad Mladou Boleslaví (2:1) zabojují fotbalisté Plzně v neděli o další body na hřišti Bohemians. Zelenobílí po úvodním ligovém kole také nejsou na nule. S Hradcem Králové remizovali 1:1. V posledním vzájemném utkání hraném ve Vršovicích schytali klokani od Západočechů debakl 1:4.

Foto: Tipsport

Vyloupí Viktoria Ďolíček?

Článek

Padne tým trenéra Klusáčka i tentokrát v kurzu 2,08? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy elitní tuzemské fotbalové scény živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Slovácko i České Budějovice vyhrály před týdnem 1:0. Zatímco Petržela a spol. uspěli v Liberci, hráči Dynama na Střeleckém ostrově slavili triumf 1:0 nad Teplicemi. V minulé sezoně nedokázali Jihočeši dát partě trenéra Svědíka gól. Udrží brankář Slovácka opět nulu (kurz 2,52)? Bitvu o první body nabídne v neděli zápas Ostrava – Zlín. Baník sice předvedl v Jablonci dobrý výkon, nakonec ale padl trefou z 88. minuty. Ševci vstoupili do sezony střetnutím se Slavií, která si nakonec odvezla z jejich hřiště vítězství 1:0. Největší komunita sázkařů je přesvědčena, že Laštůvka a spol. soupeře porazí. Souhlasíte?

Slovácko s Dynamem zatočí!

„I přes červenou kartu z 69. minuty dokázalo Slovácko udržet v Liberci vedení. Ustát takový nápor a vyhrát, to vám zvedne sebevědomí. Svědíkův výběr v prvním kole ukázal, že formu z minulého roku neztratil. České Budějovice proti Teplicím herně nepřesvědčily. Severočeši byli v některých částech zápasu lepší, ale neproměnili šance. Slovácko doma, i po náročném pohárovém zápase, vyhraje a padnou alespoň dvě branky,“ napsal v analýze s kurzem 2,1 Fabi777.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.