Hlavní obsah

Cesta do Evropy? Jablonec čeká Celtic!

Hodně těžkému soupeři bude v boji o účast v základní skupině Evropské ligy čelit Jablonec. Na Střelnici se totiž ve 3. předkole představí Celtic Glasgow. Podaří se českému zástupci uspět a přiblížit se účasti v základní skupině?

Foto: Tipsport

Cesta do Evropy? Jablonec čeká Celtic!

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, získejte 150 Kč zdarma na své první sázky a čtvrteční bitvu sledujte živě na TV Tipsport. Tipsport stream nabízí exkluzivně jako jediná sázkovka. Přímý přenos navíc bude ve vysoké kvalitě a můžete si ho přepnout na celou obrazovku (fullscreen).

Pro fotbalisty zpoza kanálu La Manche hovoří kvalita kádru i výrazně větší zkušenosti s pohárovými duely. Na druhou stranu vyřazení s Midtjyllandem z kvalifikace o Ligu mistrů skotskému celku na sebevědomí jistě nepřidalo. Jak dopadne úvodní duel? Více jak 90 % vkladů míří na vítězství Celtiku, ovšem mezi autory analýz hraje prim tip na postup Jablonce.

Jablonec půjde dál! „Češi na Skoty umí. Sparta sundala loni rozdílem třídy právě Celtic a Slavia si bez větších problémů poradila s Rangers. K tomu všemu se dařilo i nároďáku, který proti Skotsku uspěl na EURO. Celtic v předkole nestačil na bez formy hrající Dány. Rada je skvělý kouč a ví, jak své hráče namotivovat. Pod jeho vedením předvádí Severočeši dlouhodobě stabilní výkony, za což vděčí i zkušeným hráčům jako jsou Hübschman nebo Pilař. Český tým má rozhodně více šancí, než napovídá kurz,“ uvádí zvncek v analýze s kurzem 4,1.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.