Hlavní obsah

Soutěž o dvě mega pokračuje!

Hry v Japonsku vrcholí a stále se tak můžete zapojit do soutěže Tipsportu Letní miliony. Zabojujte o balík odměn v hodnotě přes 2 000 000 Netů (korun na sázení)!

Foto: Tipsport

Soutěž o dvě mega pokračuje!

Článek

Odměníme 10 000 nejlepších tipérů a celkový vítěz shrábne 100 tisíc. V každém kole navíc hrajte o 20 000 Netů. Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Jaký je princip unikátní soutěže Letní miliony? Váš úkol je jednoduchý. Natipujte zdarma všechny vybrané příležitosti z Japonska – úspěchy/neúspěchy českých a slovenských sportovců v Tokiu.

Jednou z velkých medailových nadějí je Adam Ondra, který patří k hlavním favoritům čtvrtečního finále kombinace sportovního lezení. Tušíte, že několikanásobný mistr světa získá placku? Vsaďte si v kurzu 1,35! Na umístění v nejlepší trojce myslí i rychlostní kanoisté. V kategorii K2 (dvojkajak) se představí Josef Dostál s Radkem Šloufem, kteří s přehledem postoupili z rozjížďky rovnou do semifinále. Mezi elitu patří i kanoista Martin Fuksa. Stejně jako kajakáře ho čeká kilometrová trať. Skončí v celkovém pořadí nejhůře druhý (kurz 2,8)?

Zatímco českým oštěpařkám se v Tokiu nedařilo, Jakub Vadlejch i Vítězslav Veselý postoupili do finále. Oba mají ve sbírce medaile z velkých akcí. Přidají v Japonsku další?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.