Hlavní obsah

Plzeň vs. Slovácko? Bitva stoprocentních!

Úvodní dvě kola elitní české ligy vyšla fotbalistům Plzně i Slovácka parádně. Oba týmy mají na kontě plný počet bodů. Zatímco Západočeši porazili Bohemku i Mladou Boleslav 2:1, parta trenéra Svědíka vyhrála 1:0 v Liberci a na svém hřišti stejným poměrem zdolala České Budějovice.

Foto: Tipsport

Plzeň vs. Slovácko? Bitva stoprocentních!

Článek

Udrží Kadlec a spol. nulu i ve Štruncových sadech s kurzem 5,02? Mužstvu z Uherského Hradiště se proti Viktorii v uplynulých dvou sezonách dařilo, třikrát ze čtyř utkání ji porazilo. Dokáže to i v neděli (kurz 4,59) nebo zůstanou všechny body v Plzni (kurz 1,83)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy elitní tuzemské fotbalové scény živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Daleko ke spokojenosti určitě mají fotbalisté Pardubic. Po remíze s Karvinou prohráli v Olomouci. Jejich dalším soupeřem je Mladá Boleslav, kterou v létě posílili obránce Marek Suchý a útočník Milan Škoda, který dal ve dvou zápasech tři branky. Odvezou se Středočeši z Ďolíčku vítězství? Vsaďte si!

Za posledních šest let si odvezli Bohemians z Jablonce jediný bod. Domácí budou mít za sebou náročné čtvrteční utkání se Celtikem. Projeví se na týmu trenéra Rady únava? Jestli očekáváte triumf Hübschmana a spol., pošlete na tiket kurz 1,82.

Výhra Severočechů? Radši v sázce bez remízy

„Jablonci věřím z několika důvodů. Vedle domácího prostředí je pro mě osobně z hlediska kvality výš než Bohemka, v jeho prospěch mluví i vzájemné zápasy. Raději ale volím sázku bez remízy. Proč? Hosté z Ďolíčku v minulých sezonách potvrzovali, že se s nimi musí počítat. Dokázali zatopit i těm nejlepším celkům ligy. Jablonec navíc bude mít v nohou čtvereční střetnutí v Evropské ligy,“ rozebral souboj Jablonce s klokany sázkař Rivis.

Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 1,32?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.