Hlavní obsah

Sázky před zápasem + live. Na jednom tiketu!

Je to tady. Tipsport spustil MIX tiket. Žádaná novinka vám poskytne větší variabilitu při sestavování tiketů. Ten si nyní můžete sestavit jak z příležitostí, které teprve začnou, tak z právě probíhajících. Ještě se nehraje? Nebo už ano? Tohle nemusíte vůbec řešit. Založte si u účet u Tipsportu, získejte 150 Kč zdarma na své první sázky a namíchejte si tiket z předzápasových i live sázek.

Foto: Tipsport

Sázky před zápasem + live. Na jednom tiketu!

Článek

Jaké výhody MIX tiket pro největší sázkařskou komunitu nabízí? Příklad: Čekáte triumf Mladé Boleslavi nad Pardubicemi v Tipsport extralize. Bitva začne za pár chvil (v 17:00). Utkání si najdete v předzápasové kurzové nabídce a na tiket dáte jedničku. Čas ale běží a ani si nevšimnete, že už je 17:00. Utkání tedy odstartovalo. Co teď? Pro vás se nic nemění. Nově se totiž z předzápasové příležitosti stane live příležitost a tiket můžete pohodlně dokončit (dříve by to znamenalo utkání z tiketu odstranit a vsadit ho znovu v sekci Live).

Tiket s live zápasem mezi Mladou Boleslaví a Pardubicemi však nemusíte vsadit ihned. Na tiket klidně přidávejte další zápasy, které začnou třeba až za několik hodin nebo dnů. Stačí se vrátit zpět do předzápasové kurzové nabídky a vybrat si. Například triumf Liberce nad Hradcem Králové s úvodním buly v 19:00. Na tiketu vám tak nakonec svítí dvě hokejové příležitosti – jedna live (Mladá Boleslav vs. Pardubice) a jedna předzápasová (Liberec vs. Hradec Králové). Pošlete svůj MIX tiket do hry. Třeba jako AKU sázku, Kombinátor nebo Extratip (informace o druzích sázek najdete tady).

Foto: Tipsport

Mix tiket

Míchání sportů, střelců… Variant, jaký MIX tiket vytvořit, je opravdu mnoho. Kombinujte na jednom tiketu různé sporty, střelce, před zápasem i live. Příklad? Za týden se ve fotbalové LaLize hraje El Clásico. Líbí se vám kurz na výhru domácí Barcelony. Na tiket dáte jedničku. Zároveň si myslíte, že Milwaukee porazí za dva dny v pátém finále NBA Phoenix na jeho palubovce. Kliknete na dvojku. Nyní si říkáte, že tiket vsadíte. Ale… V tom vás zaujme aktuálně probíhající boj Karolíny Plíškové ve finále Wimbledonu proti Ashleigh Bartyové. Průběžný stav je přitom 1:1 na sety a vy jste získali pocit, že česká tenistka si životní šanci na zisk grandslamového titulu nenechá ujít. Máte jasno. Kája bitvu proti Australance dotáhne do úspěšného konce. Jednička! Výsledek? MIX tiket se třemi příležitostmi – dvěma předzápasovými a jednou live. Sloučení předzápasových a live sázek na jeden tiket má ještě další pozitivní efekt: přidávejte během live sázení na jeden tiket střelce. Například při sledování hokejové bitvy mezi Tampou Bay a Dallasem vidíte, že brankáři na obou stranách zrovna nemají svůj den. V první třetině padá hodně gólů. Vaše předtucha? Ofenzivní hody budou ve zbývající části zámořské bitvy pokračovat. Takže... Trefa blesků Stevena Stamkose, Nikity Kučerova a kapitána Stars Jamieho Benna na jednom live tiketu? Odteď to jde. Jaký MIX tiket sestavíte?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.