Hlavní obsah

Dostanou Pardubice v Ostravě zase tři góly?

Fotbalisté Baníku sice vstoupili do sezony porážkou v Jablonci, pak ale deklasovali Zlín 5:1 a v minulém kole vyhráli v Českých Budějovicích 3:1. Nastřílejí Slezané i Pardubicím alespoň tři branky v kurzu 3,13?

Foto: Tipsport

Dostanou Pardubice v Ostravě zase tři góly?

Článek

Před necelým rokem odjížděli Východočeši z Ostravy s výpraskem 0:3. Jste přesvědčeni, že vyhoří i v neděli (kurz 1,63)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy elitní tuzemské fotbalové scény živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Nováček z Hradce Králové drží neporazitelnost, na kontě ale má jen tři body za remízy s klokany, Karvinou a Libercem. Příštím soupeřem votroků bude Slovácko, které před týdnem poprvé zaváhalo. Petržela a spol. vedli ve Štruncových sadech 1:0 a přestože hráli celý druhý poločas v deseti, dlouho odolávali náporu Viktorie. Domácí nakonec utkání otočili, když vítěznou branku vstřelil v 83. minutě Mosquera. Vybojuje tentokrát mužstvo z Uherského Hradiště všechny body v kurzu 1,73?

Zatímco Liberec se trápí, Plzeň je stoprocentní. Tým kouče Bílka porazil 2:1 Mladou Boleslav, Bohemians i zmiňované Slovácko. Natáhne pod Ještědem úspěšnou sérii? Triumf hostů je spojený s kurzem 2,55. Prozkoumejte širokou kurzovou nabídku, ve které najdete řadu dalších zajímavých příležitostí a vsaďte si.

Slovan opět na kolenou

„Liberec během léta vyměnil hodně hráčů, zatím si to ale nesedlo. Pramenily z toho dvě červené karty a pouze bod ze tří zápasů. Pro Plzeň je zase pro tuto sezonu typické honění výsledků po špatných začátcích. Určitě to Západočechy stálo spoustu sil, ale tím, že se jim daří utkání otáčet, nálada v týmu roste (u Liberce naopak). Věřím, že Plzeň konečně nedostane gól jako první a vítězství si pak pohlídá,“ vyhlíží triumf Viktorie Hopan77.

Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 2,53?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.