Hlavní obsah

Výhra 532 tisíc, střelecké manévry i nekonečný tiket!

Jak zkasírovat 821 800 Kč? Zaplis83 měl jasný plán, ve kterém zkombinoval sedmičku zápasů a těžkotonážní vklad. Čtyřikrát trefil vítěze, vyšel mu i tip, že Slavia porazí Baník alespoň o dvě branky (4:0).

Foto: Tipsport

Výhra 532 tisíc, střelecké manévry i nekonečný tiket!

Článek

Ve dvou utkáních zvolil opatrnější strategii. Vsadil si na vítězství favoritů bez remízy. To znamená, že v případě nerozhodného výsledku je příležitost vyhodnocena v kurzu 1. A přesně to se stalo v zápasu Udine - Juventus. Když pak hrozila plichta i ve střetnutí Levante – Real Madrid, sáhl Zaplis83 po cashoutu a nechal si hned vyplatit 532 000 Kč. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte elitní fotbalové ligy živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Šesti fotbalovým kanonýrům dal Tyrda94 jasný úkol. Od všech očekával, že dokážou skórovat. Komu věřil? Samá známá jména: Depay z Barcelony, Immobile z Lazia Řím, Džeko z Interu Milán, Schick z Leverkusenu a duo Hložek, Pešek z pražské Sparty. Trefili se všichni, Edin Džeko ale sázkaře pořádně napínal. Gólmana Janova překonal až v 87. minutě. Tyrda94 si nakonec mohl zapumpovat rukou. Jeho vklad 212,50 Kč se proměnil ve výhru 44 457 Kč!

Z plachty vyždímal willyfogg 207 tisícFotbalovou expedici, při které během necelého týdne navštívil s tiketem dvacet jedna zemí, naplánoval willyfogg dokonale. Do akovky poskládal dva tucty zápasů a vsadil ji za 230 korun. Při zemi se rozhodně nedržel, celkový kurz vyšplhal na 899,33! Využil také Extratip, který dokáže zachránit výhru. Pokud dáte na tiket alespoň deset příležitostí a označíte ho jako Extratip, u té s nejnižším kurzem se objeví EX. I když vám tato příležitost nevyjde, stále můžete myslet na výhru.

Jak dopadl tiket willyfogga? Tipér bezchybně předpověděl vítěze na pohárové scéně a úspěch slavil i ve všech ligách, do nichž nakoukl. Hráči ho navíc ani dlouho nenapínali. Drtivá většina týmů porazila soupeře minimálně o dva góly. V posledním souboji, který dělil willyfogga od 206 846 Kč, dokonce Yokohama smetla Oitu 5:1.

Chcete si také vsadit?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.