Hlavní obsah

Slavia do EL? Musí porazit Legii!

Boj o Ligu mistrů Slavii znovu nevyšel. Aby z toho nakonec byla alespoň základní skupina Evropské ligy, musí sešívaní zvládnout odvetu play off na půdě Legie Varšava. V úvodním utkání byl scénář podobný jako proti Ferencvárosi. Pražané se snažili, měli převahu, vytvářeli si šance, ale nebyli schopni je proměnit. Setřepou ze sebe tuto deku a přes polský celek postoupí?

Foto: Tipsport

Slavia do EL? Musí porazit Legii!

Článek

V Praze to bylo velké trápení v koncovce. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského ovládli většinu statistik. Míč byl na jejich kopačkách 65 % času, poměr střel byl 17:3, z toho na bránu 6:2. Ale co naplat, když Varšava obě tyto rány dokázala gólově zúročit, kdežto český mistr do sítě dostal jen třetinu pokusů, které mířily do prostoru mezi tři tyče. Vsaďte si u Tipsportu na Slavii či ostatní týmy v předkole EL a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Červenobílí zaberou!

„Sešívaní v minulosti několikrát ukázali, že venku jsou schopni zahrát lépe než doma. Že umí být trpěliví a pak udeřit. Úvodní souboj se jim moc nepovedl. Obrana s Kolářem udělala několik chyb a útok vyhořel na proměňování šancí. Nicméně odveta je stále otevřená i díky zrušení pravidla o počtu branek na hřišti soupeře. Osobně to vidím na 2:1 pro červenobílé,“ uvádí v Petra1859 v analýze na vítězství SKS v kurzu 2,25.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.