Hlavní obsah

Meerschaert? Jsem rychlejší, hlásí Mach!

Macha Muradova čeká v UFC čtvrtý soupeř. V kleci tentokrát vyzve Geralda Meerschaerta. Bitva se uskuteční v noci ze soboty na neděli. Český fighter s uzbeckými kořeny má zatím v nejprestižnější MMA organizaci stoprocentní úspěšnost. Hned dvakrát navíc získal bonus za boj večera. Američan má ale spoustu zkušeností. Absolvoval už 46 zápasů (32 výher), z toho 13 v UFC.

Foto: Tipsport

Meerschaert? Jsem rychlejší, hlásí Mach!

Článek

Jak Mach Muradov svého soupeře Geralda Meerschaerta hodnotí? „Respektuji ho, stejně jako každého, kdo se mnou vezme zápas. Drží černý pásek v jiu-jitsu a připsal si nejvíc ukončení na zemi před limitem v historii UFC v mojí kategorii. Je to specialista na gilotiny. Na druhou stranu, co se týká jeho postoje… Věřím, že mu můj pohyb bude dělat problémy. Rychlost, rány. To by na něj mělo platit. Pokusím se i o kopy na nohu,“ ukazuje úspěšný bojovník, kudy by mohla vést cesta k překonání dalšího soka na hlavní kartě turnaje UFC. Bude Mach, který je hvězdným členem největší komunity sázkařů, znovu slavit? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celý turnaj UFC Fight Night živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Levý gard? Vyhovuje!

Na zápas se Mach Muradov pečlivě chystal více než tři měsíce. V Uzbekistánu, v Praze a v Polsku. „Jsem připravený,“ hlásí odhodlaně. Pochopitelně mu nemohlo uniknout, že Meerschaert zápasí v levém gardu. „Také proto jsme v tomto gardu v tréninku spárovali. Byly to brutální, těžké sparingy. Tohle mi sedí. Mám rád, když jdu na soupeře praktikujícího právě levý gard,“ prozradil jednatřicetiletý bojovník žijící v Praze.

Sázka na rychlost

Co ještě řekl k očekávané bitvě v kleci? „Meerschaert má jiný postoj než já. Podle mě jsem mnohem rychlejší. Je fajn, že Američan nemá takedowny jako wrestleři, spíše nízké. V předchozích asi čtrnácti zápasech mi ale takedown nikdo neudělal. Vyznávám stoprocentní defenzivu, stejně jako tomu bylo ve všech třech mých dosavadních bitvách v UFC,“ poznamenal Mach, který své názory a postřehy pravidelně publikuje na webu Tipsportu.

Mach živě na TV Tipsport

Řežba s Meerschaertem podle Macha nejspíše proběhne v postoji. „Nikdy předem neplánuji. Neříkám tedy, že soka vypnu, ale… Z pětadvaceti vyhraných duelů jsem rozdal šestnáct K.O. Celkově mám dvacet ukončení před limitem a pět triumfů na body. Existuje tak velká šance, že zápas ukončím před limitem i teď. Tím ale nechci říct, že se za tím nějak honím. Prostě věřím, že mi tam něco „sedne“ a vítězství bude doma. Cítím se super. Váha je taky ideální, chybí mi kolem čtyř, pěti kilo. To stáhnu za den, když bude třeba,“ říká odhodlaně oblíbenec fanoušků MMA.

Chcete si na Macha vsadit a sledovat kompletní program UFC živě na TV Tipsport?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.