Hlavní obsah

Zazáří české tenistky na US Open?

V letošní sezoně jsou Češky na grandslamech hodně vidět. Karolína Muchová postoupila na Australian Open do semifinále, Barbora Krejčíková ovládla French Open a Karolína Plíšková nestačila ve finále Wimbledonu na Ashleigh Bartyovou.

Foto: Tipsport

Zazáří české tenistky na US Open?

Článek

V hlavní soutěži US Open se ve dvouhře představí hned devět českých hráček. Tušíte, kdo přijel do New Yorku v nejlepší formě? Vsaďte si u Tipsportu, s ostatními sázkaři diskutujte o US Open v tematickém fóru a tenisový svátek sledujte živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Zatímco na začátku roku se Karolíně Plíškové na tvrdém povrchu nedařilo, po hrách v Japonsku postoupila světová čtyřka v Montrealu do finále a v Cincinnati se probojovala mezi nejlepší čtyři. Dostane se i na US Open do semifinále v kurzu 5? Jestli si chcete vsadit, že Kája vyhraje svůj první grandslam, pošlete na tiket kurz 17.

Mezi favoritky patří i Barbora Krejčíková, která letos předvádí úžasné zlepšení. Od poloviny května má na okruhu WTA neskutečnou bilanci 23:2 s tím, že obě porážky utržila od světové jedničky Bartyové. Vítězka French Open získala titul také v Praze a ve Štrasburku. Nasazená osmička zažije ovšem ve Flushing Meadows premiéru. V minulosti zde nikdy nepostoupila z kvalifikace. Pokud jste přesvědčeni, že Krejčíková postoupí minimálně do čtvrtfinále, vsaďte si v kurzu 2,5.

V široké kurzové nabídce najdete kromě všech zápasů také řadu speciálních příležitostí. Například duely v celkovém umístění, počty es i dvojchyb jednotlivých hráček v celém turnaji nebo třeba kolik českých reprezentantek postoupí do 2. kola (undery i overy). Zvládne jich to alespoň šest v kurzu 1,6?

Kdo vyhraje US Open? Krejčíková!

„Bára sice není z českých děvčat nejlepší žebříčkově, ale předvádí opravdu vyzrálý tenis. Proč by po triumfu na French Open nemohla přidat další grandslamový titul z Flushing Meadows? U žen všeobecně platí, že je ovlivňuje mnohem více faktorů než muže. I proto je okruh favoritek mnohem větší a naše Bára do něj určitě patří,“ napsal v analýze Vulkanec. Vsadíte si také, že Barbora Krejčíková vyhraje US Open?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.