Hlavní obsah

Česko vs. Bělorusko! Další kvalifikační body?

Demolice Estonska, cenná remíza s Belgií a nezvládnuté klání ve Walesu. Taková je dosavadní bilance české fotbalové reprezentace v kvalifikaci MS 2022. Po vydařeném EURO 2020 se tým Jaroslava Šilhavého opět zapojí do bojů o světový šampionát, když změří síly v domácím prostředí s Běloruskem.

Foto: Tipsport

Česko vs. Bělorusko! Další kvalifikační body?

Článek

Bělorusko zatím odehrálo jen dva zápasy. Ani jeden ovšem nenudil. V tom prvním si podobně jako Češi poradilo s Estonskem (4:2). V dalším střetnutí s prvním týmem žebříčku FIFA už ale tvrdě narazilo a od rudých ďáblů, kteří zdaleka nehráli v nejsilnějším složení, vyfasovalo osmibrankovou nakládačku. V červnové přípravě pak padlo s Ázerbájdžánem 1:2, když se po změně stran sice prosadilo jako první, ale vedení neudrželo. Máte o výsledku tohoto či ostatních zápasů jasno? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Hosté bez gólu!„Naši na ME ukázali velice pevnou obranu. Po dlouhé době bylo vidět, že si hráči věří a gólman Vaclík předváděl velmi slušné výkony. Ve střetu s Bělorusy, u kterých je znát, že nemají kvalitu v útoku, od nás očekávám dobrou defenzivu, dobývání branky soupeře a z toho plynoucí vysoké procento držení míče. Pokud chceme myslet na postup, musíme získat tři body. Nevěřím, že bychom od tohoto protivníka mohli inkasovat,“ uvádí NavrcK7 v analýze na čisté konto českého celku v kurzu 1,49.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.