Hlavní obsah

Povinnost splněna. Nyní jsou na řadě rudí ďáblové!

Byť zdaleka ne s takovým přehledem, jak si představovala, dokázala česká fotbalová reprezentace v kvalifikaci MS porazit Bělorusko (1:0) a potvrdit papírové předpoklady. Po čtyřech utkáních mají svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého na svém kontě sedm bodů a míří na horkou půdu Belgie, která je prvním týmem žebříčku FIFA.

Foto: Tipsport

Povinnost splněna. Nyní jsou na řadě rudí ďáblové!

Článek

Rudým ďáblům se Češi v kvalifikaci postaví podruhé. V předchozím vzájemném střetu byli Lukakovi či Courtoisovi více než vyrovnaným soupeřem a shrábli bod za remízu 1:1. Nyní se ovšem budou muset vyrovnat nejen s venkovním prostředím v Bruselu, ale také s celou řadou absencí. Mimo hru jsou z různých důvodů Kúdela, Provod, Schick, Ševčík a další. Co stačilo na slabé Bělorusko, zdaleka nemusí stačit na hvězdami nabytou Belgii. Ta by totiž okénka v obraně mohla trestat mnohem efektivněji. Zároveň bude potřeba výrazně zvýšit kvalitu v zakončení, které mělo ve čtvrtek v podání českého týmu k ideálu hodně daleko. Podaří se Součkovi a spol. obrat favorita o body? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Trefy na obou stranách? Nikoli!

„Oba soupeři mají výborné obrany a gólmany. Belgičané si budou chtít upevnit první místo v tabulce, takže se nikam nepoženou a vsadí hlavně na čisté konto. Vidím to spíše na opatrný střet s cílem neudělat chybu. Klidně si dovedu představit bezbrankovou remízu. Ve vzájemných zápasech to nikdy nebyly gólové hody a teď se to měnit nebude,“ vyhlíží NavrcK7 přesný zásah maximálně na jedné straně v kurzu 1,75.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.