Hlavní obsah

Repre pauza plná fotbalových tref!

Elitní evropské fotbalové ligy si daly přestávku. V centru pozornosti se ocitly především reprezentační výběry. Máme za sebou další zápasy kvalifikace na světový šampionát i ME do 21 let, v plném proudu je zámořská MLS a pokračují nižší soutěže. Co na to komunita sázkařů? Hlásí úspěšný lov.

Foto: Tipsport

Repre pauza plná fotbalových tref!

Článek

Třeba tipér s nickem hokej24071975 trefil kurz 13! Správně totiž předpověděl minimálně šestigólovou přestřelku mezi Saarbrückenem a Wehenem ve 3. nejvyšší německé lize. Odměna? 20 tisíc korun. Inspirujte se, vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Jediné utkání měl na tiketu i vaskez. A také on čekal slušnou porci branek. Tipér si vyhlédl střet španělských mladíků s těmi ruskými a měl zato, že po závěrečném hvizdu bude na ukazateli skóre svítit alespoň pět kousků (s tím, že pokud by v duely padly přesně čtyři zásahy, vklad by se sázkaři vrátil). Svému tipu přitom vaskez věřil natolik, že ho podpořil solidní náloží o váze 31 tisíc korun. Výsledek? 4:1. V první půli se urodily dva góly, v té druhé tři (poslední v 86. minutě).

Dobře se na mezinárodní scéně uvedl také rdvn87. V jeho hledáčku uvízla „dospělá“ národní mužstva. Vybral si celkem osm zápasů a ve většině z nich šel proti outsiderům. Ale třeba v klání Faerské ostrovy vs. Dánsko správně spočítal počet rohů. Výhra? 27 860 Kč. V sázkařské komunitě pak zaujaly i práce syriusblacka, kterému Marko Arnautovič a Memphis Depay vystříleli 12 tisíc, tipéra s nickem letko2 (Eran Zahavi měl den) a kwasaka88, jemuž otočka Vancouveru proti Austinu v kurzu 13 přihrála krásných 30 402 Kč.

Co si z fotbalové nabídky vyberete vy?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.