Hlavní obsah

Barca vs. Bayern: Další demolice? A co celkový vítěz LM?

Liga mistrů je zpět ve vší parádě. V úterý se opět naplno rozběhnou zápasy v nejprestižnější klubové soutěži světa a hned se bude na co dívat. V první várce milionářská soutěž servíruje prvotřídní šlágr mezi Barcelonou a Bayernem Mnichov. Tedy dvou aspirantů na celkové prvenství.

Foto: Tipsport

Barca vs. Bayern: Další demolice? A co celkový vítěz LM?

Článek

Především od Bavorů čekají bookmakeři velké věci. Že za několik měsíců zdvihnou fotbalisté německého celku ušatý pohár nad hlavy můžete sázet v kurzu 9,5. Půjdete do toho? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Největším favoritem Champions League je ovšem Paris Saint-Germain. Francouzský klub v létě neskutečně posílil. V pařížské kabině se hlásily takové hvězdy jako Sergio Ramos nebo Gigi Donnarumma. Tím hlavním tahákem a magnetem na trofeje však má být Lionel Messi. Argentinský míčový kouzelník do PSG zamířil z Barcelony, kde mu skončila smlouva.

Zapomínat nelze ani na obhájce trofeje Chelsea (9), která začne doma s Petrohradem. Blues si v loňském finále poradili s favorizovaným Manchesterem City, který je letos podle kurzů druhým nejžhavějším kandidátem na zisk všemi fotbalisty vzývané trofeje.

Barca vs. Bayern: Zase debakl?

Když se oba celky potkaly naposledy byla z toho ve čtvrtfinále v roce 2020 demolice Katalánců, kteří na Camp Nou vyfasovali nakládačku 2:8. Bude německý mistr znovu dominovat? Groosty má jasno a poslal do hry triumf party kouče Juliana Nagelsmanna v handicapu -1,0 s kurzem 2,74. „Vstup do sezony vyšel oběma týmům. Aktuální forma a kvalita je ale dle mého jednoznačně na straně Bavorů. Domácí přišli o Messiho, Griezmanna pustili na hostování a k tomu mají nemalou marodku. V takové situaci se mohou soupeři typu Bayernu těžko rovnat,“ uvádí groosty v analýze.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.