Hlavní obsah

Start Evropské ligy: Zaboduje Sparta? Pohár pro West Ham?

Ve čtvrtek se rozehraje skupinová fáze fotbalové Evropské ligy. Sparta do ní vstoupí zápasem na hřišti Bröndby, tedy klubu, který v minulé sezoně ovládl elitní dánskou soutěž (poprvé po 16 letech). Odvezou si Pražané z Kodaně alespoň bod?

Foto: Tipsport

Start Evropské ligy: Zaboduje Sparta? Pohár pro West Ham?

Článek

Na pohárové vystoupení se nenaladili zrovna ideálně, o víkendu padli v Plzni. To jejich soupeř, aktuálně osmý tým Superligy s pozoruhodnou „remízovou“ bilancí 1-5-2, naposledy plichtil se Silkeborgem. Skončí smírem i dánsko-česká konfrontace? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky.

Největším favoritem Evropské ligy je podle bookmakerů West Ham, za který válčí reprezentanti Tomáš Souček, Vladimír Coufal a Alex Král. Dlouhá cesta pavoukem play off se očekává i od Leicesteru a Neapole. Potvrdí se prognózy? Kladiváři odšpuntují základní část EL v Záhřebu proti Dinamu (mezi oběma kluby půjde o premiérové vzájemné utkání) a lišky se postaví právě italskému mužstvu SSC. Vsadit si můžete také na to, kdo bude kralovat jednotlivým skupinám. Sparta ve svém „áčku“ narazí vedle Bröndby na Rangers a Lyon.

Pražané na suchu? Ne

Tipér godzila01 míní, že Vrbova parta, v české lize druhá (s bilancí 5-1-1), začne úspěšně: „Kodaňský celek by měl být outsiderem skupiny. Pokud Letenští chtějí pomýšlet na postup, musí ho dvakrát porazit. Nebo minimálně neprohrát. Samozřejmě, dánský tým má kvalitu, je to poslední šampion Superligy, ale letos se zatím herně hledá. V domácí soutěži nasbíral jen osm bodů v osmi zápasech. Pro jistotu ale na tiket dávám triumf ACS v rámci sázky bez remízy.“

Vidíte to podobně?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.