Hlavní obsah

Převálcuje Sparta třinecké Oceláře? Sledujte na TV Tipsport!

Úřadující mistr míří do hlavního města, aby vyzval Spartu. Bitvou dvou hlavních favoritů letošní sezony v pátek vyvrcholí 4. kolo hokejové Tipsport extraligy. Zatímco Pražané dosud odehráli jediný zápas, ve kterém zvítězili v Pardubicích 5:2, Třinec už má za sebou tři duely.

Převálcuje Sparta třinecké Oceláře? Sledujte na TV Tipsport!

Článek

Ve své aréně Oceláři porazili Motor 4:0 a Litvínov 4:3 po prodloužení, v Plzni ale prohráli 2:3. Padnou i na ledě Sparty, kde v posledních čtyřech vzájemných střetnutích nezískali ani bod (kurz 2,1)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání Tipsport extraligy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Prozkoumejte širokou kurzovou nabídku a pošlete na tiket například, že v zápasu Sparty s Třincem dá každý tým minimálně dva góly (kurz 1,56). V uplynulých pěti soubojích hraných v Praze to oba mančafty zvládly pokaždé!

České Budějovice sice v prvním kole odjely z Třince s výpraskem, pak ale Jihočeši přestříleli Kladno (7:5) a tři body si odvezli i ze Zlína. Smáznou také Olomouc v kurzu 2,4? Hanáci si zatím vedou skvěle. Doma porazili Mladou Boleslav (3:2 po prodl.) a Plzeň (4:1). Hlavním tahounem Kohoutů je podle očekávání David Krejčí (3+1). Rozhodne na ledě Motoru?

Hokejistům Zlína se nedaří. Sice si přivezli cenný bod z Brna, jenže doma nestačili na chemiky (2:4) a České Budějovice (3:4). V pátek navíc na stadion Luďka Čajky přijedou Vítkovice, které porazily Berany v posledních třech vzájemných zápasech. Jestli čekáte další fiasko ševců, vsaďte si v kurzu 2,5.

Po úterním kole se Liberec vyhoupl do čela tabulky a teď Bílé Tygry čeká nájezd Rytířů. Jágr a spol. zažívají bídu, stále jsou na nule. Zůstanou přikovaní na posledním místě? Výhra Severočechů je spojena s kurzem 1,4.

Kladno pod Ještědem? Jasná jednička!

„Liberec zdolal silný Hradec Králové a vyhrál i na ledě nepříjemných Karlových Varů. Jediná porážka po prodloužení přišla v Litvínově, který se zdá být černým koněm Tipsport extraligy. Rytíři nemají velkou kvalitu. Kladno bude hrát alespoň o předposlední příčku, aby se vyhnulo přímému sestupu. Opravdu si nemyslím, že by Liberec doma s Kladnem zaváhal,“ uvedl v analýze s kurzem 1,35 sázkař 13lindros99.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.