Hlavní obsah

Střelci za desetitisíce, funkční brzda a euforie v live sázkách

Mezi hokejovými mantinely je opět pořádně živo. Po letní přestávce se rozjely evropské soutěže včetně KHL. Zbystřila i komunita tipérů, která vycítila, že nejrychlejší kolektivní hra na světě jí může zajistit slušné úlovky. Třeba díky velmi oblíbeným sázkám na střelce.

Foto: Tipsport

Střelci za desetitisíce, funkční brzda a euforie v live sázkách

Článek

V tomto ohledu se nedávno předvedl Zedkisek, jenž ukázal na Robina Presse z Čerepovce (v kurzu 7,5) s Anatolijem Nikoncevem z Magnitogorsku (4,7) a urval 50 901 Kč. Také dáváte na tikety borce z druhého ofenzivního sledu s potenciálem trefit vysokou výhru? Nechte se inspirovat, vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Vstup do nového týdne náramně vyšel i patriksonovi26, autorovi hokejovo-fotbalové akovky. Jeho účet nabobtnal o 190 tisíc korun! Nemusel mít ale nic, pokud by nepřistoupil k uzavření příležitostí. V zápasu 2. francouzské ligy mezi Le Havre a Toulouse totiž tipér zapochyboval o tom, jestli v něm padnou alespoň tři branky. Výsledek? Over se v něm opravdu neurodil (1:1)... Nicméně, záchranná brzda vystavila smutku stopku. Úžasnou předtuchu měl také jakub2002cz, který raději shrábl 55 000 Kč, než aby se pak díval na to, jak mu tiket kazí senzační krach volejbalistů Francie s Českem.

Během rozehraného utkání lze vůbec prožít solidní emoce. Své o tom ví třeba hokej24071975, jehož upoutala bitva CSKA 1948 Sofia vs. Botev Vratsa v nejvyšší bulharské lize. Co se stalo? Pár minut po úvodním hvizdu tipér poslal do hry sólovku s tím, že v duelu očekával neskutečnou přestřelku - minimálně šest gólů. Což je na fotbalový zápas opravdu dost. Dění v Sofii ho ale polilo euforií. V první půli diváci viděli čtyři zásahy, ve druhé dva (v 85. a 88. minutě!). Rezultát? Konečné skóre 5:1, trefený kurz 20, výhra 100 000 Kč!

Abcd34 se zase zapojil do basketbalové a volejbalové live akce, Bender89 navštívil tenis a dinoxxx si zahrál Counter-Strike.

Co si z nabídky vyberete vy?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.