Hlavní obsah

Nabitá neděle na TV Tipsport! V akci Slavia, Bolka i Severočeši

Nedělní fotbalová nabídka na české scéně bude výživná. Mladá Boleslav hostí Slovácko, Teplice změří síly s Olomoucí, mistrovská Slavia se v Edenu utká s Hradcem Králové a v derby pod Ještědem si to o důležité body rozdá Jablonec s Libercem.

Foto: Tipsport

Nabitá neděle na TV Tipsport! V akci Slavia, Bolka i Severočeši

Článek

Máte jasnou představu o konečných výsledcích? V tom případě už stačí pouze vsadit si u Tipsportu! Zároveň můžete kompletní program první české ligy sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Ozdobou nedělního ligového programu bude 57. Podještědské ligové derby mezi Jabloncem a Libercem. Zatímco do toho posledního vstupovali v lepší pozici hráči Slovanu a oba celky se pohybovaly v horních patrech tabulky, nyní je situace diametrálně odlišná. Jablonci před tímto kolem patřila devátá příčka, Liberec byl dokonce až 14.

Oba soupeři v posledních týdnech alespoň trochu zachránili situaci. Liberec na ligové scéně remizoval v Pardubicích a následně U Nisy porazil Mladou Boleslav. Zelenobílí si poradili s Karvinou a na pražské Letné urvali cenný bod. Mezitím navíc dokázali v evropské Konferenční lize přehrát Kluž!

Střelnice nepadne!„Ani jeden z týmů neměl ideální vstup do ligy. V případě hostů se dá mluvit skoro o katastrofálním úvodu. Nebýt mladoboleslavského Skaláka, který zavinil penaltu a byl vyloučen, tak by Liberec Středočechy těžko porazil. V případě Jablonce je vidět zlepšující se forma, kdežto u jeho soupeře mi to nepřijde. Očekávám vítězství domácích,“ uvádí godzila01 v analýze na triumf domácích v sázce bez remízy v kurzu 1,45.

Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.